LINDA.

LINDA klantenservice

LINDA. is al ruim vijftien jaar een succesvol vrouwentijdschrift. De glossy richt zich op de moderne vrouw van nu. LINDA. werd in 2003 opgericht door televisiepersoonlijkheid Linda de Mol. Zij is eveneens medeverantwoordelijk voor de redactie. Elk nummer staat in het teken van een specifiek thema. LINDA. is al meerdere keren in de prijzen gewonnen. Zo mocht het zich al een aantal maal ‘Beste Tijdschrift van het Jaar’ noemen. De oplages blijven sinds de start van het tijdschrift onverminderd stijgen. In het najaar van 2013 werd er ook een nieuwssite gelanceerd door het tijdschrift. De artikelen die u op deze website leest, sluiten naadloos aan bij uw interesses als moderne vrouw die midden in het leven staat.

De LINDA. specials

In de loop der jaren heeft het tijdschrift LINDA. ook verschillende extensies gelanceerd. De vijf specials die zijn verbonden aan de naam zijn mode, wonen, L’HOMO, meiden en man. Net zoals dat de originele LINDA. elk nummer in het teken van een specifiek thema staat, is dat voor de specials ook het geval. Behalve dat zijn ook de specials elk aan hun eigen website gekoppeld. Alle zogeheten extensies die tot nu toe door LINDA. zijn gelanceerd zijn een succes gebleken. U kunt LINDA. en de specials ook via een app, die voor zowel Android als IOS werd ontwikkeld, volgen. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact met LINDA

Heeft u een vraag of opmerking over LINDA.nl of een van de specials, of heeft u onverhoopt een klacht over het tijdschrift of uw abonnement? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar op het nummer 088 5500133. Ook kunt u gebruikmaken van de livechat op de website, uw vraag stellen op Facebook of Twitter, of uw vraag inclusief uw contactgegevens achterlaten op het online contactformulier.

Overige contactmogelijkheden

Adres: LINDA. Postbus 75, 2400VB Alphen aan de Rijn (uitgeverij Sanoma)
E-mail: redactie@lindanieuws.nl
Website: https://www.linda.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/lindanieuws/
Instagram: https://www.instagram.com/linda/

11 gedachten over “LINDA.”

  1. Ik ben zo blij met de kadobonnen. Zijn mijn kindjes en ik heel blij mee. Bedankt linda !

  2. Ben sinds twee maandjes abonnee geworden ipv los kopen, nu komt het als een cadeautje elke maand bij mij thuis op de mat.

  3. Er staan echt leuke artikelen in, vooral de gezondheidstips vind ik altijd fijn om te lezen

  4. Neem ik af en toe mee omdat ik weet dat mijn vrouw dit een gewldig blad vindt.

  5. LOVE LINDA, wat een heerlijk magazine. Ik kan genieten van vrijwel alle artikelen. Ga zo door Linda. Groetjes Tamara

  6. Heel leuk magazine. Ben lid vanaf het begin en geniet er nog iedere maand van. X Mika

  7. Ik ben sinds 3 maanden lid van Linda magazine. Super leuk blad met goede verhalen en tips 🙂

  8. Linda heeft mij weer door de zomer getrokken. Wat een heerlijk blad om mee te nemen op vakantie. Genieten!!

  9. Heb dit blad kado gekregen op mijn verjaardag! Super leuk, ben na het 1e nummer direct fan. Eindelijk een leuk en boeiend blad.

Plaats een reactie