Logitech

Logitech is marktleider op het gebied van accessoires voor computer, laptop en tablet. Het van oorsprong Zwitserse bedrijf werd in 1981 opgericht, toen in eerste instantie nog als een softwarebedrijf dat grafische toepassingen schreeft. In de loop van zijn bestaan heeft Logitech grote veranderingen doorgemaakt. Vandaag de dag staat het bedrijf hoofdzakelijk bekend om zijn verkoop van ‘personal interface devices’. In eenvoudige taal uitgelegd zijn dit hardware componenten die het u mogelijk maken om met een computer of een ander elektronisch informatiesysteem te communiceren. Hierbij denkt u aan bijvoorbeeld muizen, maar ook toetsenborden, webcams en nog veel meer. Logitech heeft momenteel zes verschillende kantoren, zowel in Amerika als in Europa en Azië. Het bedrijf distribueert in meer dan honderd landen wereldwijd.

Producten speciaal voor gamers

Bent u een fervent gamer en zoekt u naar hardware om de beste prestaties neer te zetten? Dan biedt Logitech u met zijn producten een ware uitkomst. Het succesvolle Zwitserse bedrijf heeft de zogeheten G-serie in het leven geroepen. Alle hardware producten die onder deze lijn vallen, zijn speciaal geproduceerd voor gaming en maken het gebruik van uw laptop of pc voor dit doeleinde zo efficiënt mogelijk. Alle producten uit deze G-serie maken gebruik van een zogeheten USB 2.0 verbinding. Hiermee behaalt u zelfs draadloos maximale snelheden. Logitech G werkt zelfs actief samen met game-ontwerpers om u de optimale gamebeleving te laten ervaren.

Contact met Logitech

Logitech streeft ernaar u van hardware met een maximale kwaliteit en efficiëntie te voorzien. Mocht u, ondanks dit streven, ontevreden zijn over een product van dit merk, of heeft u een vraag of een opmerking in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. De Nederlandstalige telefonische klantenservice bereikt u op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 op het nummer 020 2008433. Ook is het mogelijk om online met een expert te chatten of op het forum uw vraag te stellen aan gebruikers van hetzelfde product.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: onbekend
Website: https://www.logitech.com/nl-nl Facebook: https://www.facebook.com/Logitech Instagram: https://www.instagram.com/logitech/

9 gedachten over “Logitech”

  1. Logitech ondersteuning is echt waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardeloos!!!!!!!!!

  2. Waarom zou je meer betalen voor andere merken? Ik heb al jaren logitech en bevalt me super.

  3. Bij de mediamarkt een mooie deal gekregen voor een muis+toetsenbord. Mooi spul, gaat lang mee. Altijd Logitech gehad,

  4. Niet twijfelen, gewoon voor Logitech kiezen. Betaalbaar en goede kwaliteit. In de mediamarkt kunnen ze dit beamen.

  5. Ik had hiervoor een draadloze muis maar dat was 3 keer niks. Nu een nieuwe van Logitech en het is een wereld van verschil. Ik kies in het vervolg gewoon direct voor jullie producten.

  6. Ik heb onlangs bij de mediamarkt een nieuwe muis en toetsenbord gekocht van Logitech. Ik moet zeggen dat het mij bijzonder goed bevalt. Mooi spul en was ook nog eens goedkoop.

  7. Heb vrijwel alles van Logitech, bevalt goed en is niet te duur.

  8. Heb zowel een toetsenbord als een muis van Logitech en dat bevalt erg goed. Ook goed geprijsd.

Plaats een reactie