LINDA.

LINDA klantenservice

LINDA. is al ruim vijftien jaar een succesvol vrouwentijdschrift. De glossy richt zich op de moderne vrouw van nu. LINDA. werd in 2003 opgericht door televisiepersoonlijkheid Linda de Mol. Zij is eveneens medeverantwoordelijk voor de redactie. Elk nummer staat in het teken van een specifiek thema. LINDA. is al meerdere keren in de prijzen gewonnen. Zo mocht het zich al een aantal maal ‘Beste Tijdschrift van het Jaar’ noemen. De oplages blijven sinds de start van het tijdschrift onverminderd stijgen. In het najaar van 2013 werd er ook een nieuwssite gelanceerd door het tijdschrift. De artikelen die u op deze website leest, sluiten naadloos aan bij uw interesses als moderne vrouw die midden in het leven staat.

De LINDA. specials

In de loop der jaren heeft het tijdschrift LINDA. ook verschillende extensies gelanceerd. De vijf specials die zijn verbonden aan de naam zijn mode, wonen, L’HOMO, meiden en man. Net zoals dat de originele LINDA. elk nummer in het teken van een specifiek thema staat, is dat voor de specials ook het geval. Behalve dat zijn ook de specials elk aan hun eigen website gekoppeld. Alle zogeheten extensies die tot nu toe door LINDA. zijn gelanceerd zijn een succes gebleken. U kunt LINDA. en de specials ook via een app, die voor zowel Android als IOS werd ontwikkeld, volgen. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact met LINDA

Heeft u een vraag of opmerking over LINDA.nl of een van de specials, of heeft u onverhoopt een klacht over het tijdschrift of uw abonnement? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar op het nummer 088 5500133. Ook kunt u gebruikmaken van de livechat op de website, uw vraag stellen op Facebook of Twitter, of uw vraag inclusief uw contactgegevens achterlaten op het online contactformulier.

Overige contactmogelijkheden

Adres: LINDA. Postbus 75, 2400VB Alphen aan de Rijn (uitgeverij Sanoma)
E-mail: redactie@lindanieuws.nl
Website: https://www.linda.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/lindanieuws/
Instagram: https://www.instagram.com/linda/

11 gedachten over “LINDA.”

 1. ———- Oorspronkelijk Bericht ———-
  Van: Corné en Lydia Sprangers
  Aan: “klantenservice@linda.nl”
  Datum: 23-08-2022 09:35
  Onderwerp: Linda meiden editie 35 niet ontvangen

  Goedemorgen,

  Zojuist had ik telefonisch contact met een medewerkster van de klantenservice omdat ik meest recente Linda Meiden, editie 35 Dream Big, niet heb ontvangen. 
  Ze vertelde me dat er momenteel een storing is en dat het tijdschrift nu niet verzonden kan worden. Ze adviseerde me om deze email te sturen met het verzoek dit tijdschrift alsnog toe te sturen.

  Graag uw reactie.

  Met vriendelijke groet, Lydia Sprangers-Voogt

  Deze email is niet aangekomen bij jullie terwijl dit echt het email adres is wat de medewerkster heeft doorgegeven.
  Ik hoop dat mijn vraag op deze manier toch goed bij jullie aankomt en hoop op een snelle reactie.

Plaats een reactie