Travelbags.nl

Travelbags.nl is een onderdeel van Sarthro Travelbags B.V. en is een webwinkel die koffers en tassen aanbiedt van zo’n 130 verschillende merken. Met een assortiment van meer dan 15.000 artikelen is Travelbags.nl de grootste online aanbieder van tassen en koffers. De webwinkel is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. In 2015 lanceerde het bedrijf een nieuwe website om te zorgen voor een meer klantvriendelijke shopbeleving. Travelbags.nl ontstond in 2008 en kwam voort uit een fysieke winkel met reistassen die een jaar eerder in Hardenberg was opgericht. Deze fysieke winkel is nog steeds in Hardenberg te vinden en is daarnaast uitgebreid met winkels in Groningen en Zwolle. De webwinkel Travelbags.nl is inmiddels actief in Nederland en België.

Tassen en koffers van topmerken

Wie een nieuwe reistas nodig heeft, is bij Travelbags.nl dus aan het juiste adres. De webwinkel biedt een zeer ruim en gevarieerd assortiment aan van tassen en koffers van bekende merken. Zo is er een brede collectie te vinden van het wereldwijd bekende merk Samsonite, dat onder andere degelijke en stevige koffers maakt. Maar ook voor rugzakken, schooltassen of een goede laptoptas kunt u bij Travelbags.nl terecht. Het grote aanbod is in de webwinkel gesorteerd in categorieën, zodat u makkelijk en snel kunt vinden wat u zoekt. U kunt ook zoeken op merk, als u graag een tas of koffer van een specifiek merk wilt hebben.

Contactmogelijkheden

De klantenservice van Travelbags.nl is telefonisch bereikbaar op nummer 0523-270088. Op werkdagen is de klantenservice geopend tussen 8:30 en 22:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt uw vraag ook via Facebook of Twitter stellen of een bericht sturen via de e-mail. Daarnaast is Travelbags.nl actief op Instagram en YouTube.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Korte Spruit 25, 7773NP Hardenberg
E-mail: klantenservice@travelbags.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Travelbags/
Twitter: https://twitter.com/travelbags
Instagram: https://www.instagram.com/travelbags.nl/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TravelBags
Website: https://www.travelbags.nl/

8 gedachten over “Travelbags.nl”

 1. Ga morgen ordernummer 1523821 retourneren. Mijn partner heeft als verjaardagscadeau namelijk een trolley gekregen!. Weliswaar niet zo mooi als de door ons bestelde, maar ja… een gegeven paard mag je nu eenmaal niet in de bek kijken..
  In de toekomst weten we jullie zeker weer te vinden!
  Gelieve het via creditcard betaalde bedrag terug te storten op : NL46ABNA0400232693 t.n.v. S.J. de Snoo Alkmaar..
  Excuses voor het ongemak.
  Met vriendelijke groet,
  Simon de Snoo

 2. Goede koffer webshop, heb hier koffers voor mijn ouders besteld. Ze bevallen erg goed en ze werden de volgende dag geleverd. Keurige winkel. Martin

 3. Afgelopen week koffers gekocht op travelbags.nl. Volgende dag in huis en heb een mooie aanbieding te pakken. Ik vind de website echt heel erg overzichtelijk en de levering was dus ook erg snel. Kortom, een aanrader!!!

 4. Kwam via een vergelijkswebsite op jullie website. Heb schooltassen voor de kinderen gekocht. Super scherpe aanbieding, we zijn er erg blij mee. Dankjewel.

 5. Erg handige webshop, mooie koffers en van uitstekende kwaliteit. Bestel mijn volgende koffer zeker weer bij jullie. Dank voor de snelle bezorging.

 6. Geweldige webshop, scherpe aanbiedingen en heb hier voor het hele gezin koffers gekocht. Werden zoals beloofd de volgende dag geleverd. Valt niks op aan te merken.

 7. Wachten tot halverwege zomer, hebben ze altijd zeer goede aanbiedingen. Ik heb voor mij en mijn vriendin een koffer gekocht van americantourist en die zijn heel goed.

 8. Geweldige aanbieding kunnen krijgen op 2 handbagage koffers. Ik had ze de volgende dag al in huis en de kwaliteit oogt goed. Valt weinig op aan te merken.

Plaats een reactie