Teufelaudio.nl

Teufelaudio.nl is een betrouwbare website voor het bestellen van audiosystemen en luidsprekersets. Omdat Teufel niet alleen distributeur, maar ook fabrikant is, scheelt dit u als consument flink op de kosten. Het merk wordt dan ook alleen via deze website verkocht. Teufel streeft ernaar om de kwaliteit van de producten te bewaken en waar mogelijk continue te verbeteren. Bij de productie van de systemen wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Teufel staat gelijk aan passie voor technologie én klantenservice.

Het ontstaan van het merk

Het bedrijf is opgericht in 1979 in Berlijn. Niet lang daarna ontpopte het zich tot een van de belangrijkste merken in de Duitse luidsprekerbranche. In 1987 bouwde Teufel haar research- en ontwikkelafdeling uit. Constant op zoek blijven gaan naar het beste geluid is de filosofie van het bedrijf. Hierdoor kan Teufel u als klant telkens weer met nieuwe producten verrassen.

Gemakkelijk aanschafproces

Via teufelaudio.nl kunt u vanuit uw luie stoel het audio- of luidsprekersysteem kiezen dat precies aan uw eisen en wensen voldoet. De producten zijn overzichtelijk opgedeeld in de verschillende categorieën. Per product wordt helder uit de doeken gedaan wat zijn eigenschappen en mogelijkheden zijn. Blijkt het product na levering toch niet helemaal hetgene te zijn waar u naar op zoek was, dan geldt er nog het volledig retourrecht (tot acht weken).

Contactmogelijkheden

Heeft u ondanks het streven van Teufel om alles zo helder en laagdrempelijk mogelijk te formuleren toch nog een vraag? Of heeft u een klacht over het door u aangeschafte product? Dan kunt u gratis contact opnemen met de klantenservice, middels telefoonnummer 020 8083195. De klantenservice is maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nederlands bezoek- en/of correspondentieadres onbekend
E-mail: service-nl@raumfeld.com
Via het mailadres service@teufelaudio.nl kunnen eveneens bestellingen worden geplaatst.
Website: https://www.teufelaudio.nl
Facebook: https://www.facebook.com/teufelnl
Instagram: https://www.instagram.com/teufelaudio/

5 gedachten over “Teufelaudio.nl”

  1. Ik werd er door een vriend op geattendeerd! Top spul!

  2. Mooi spul, wel prijzig en misschien zelfs een beetje overgewaardeerd. Er is beter spul tegen een scherpere prijs te verkrijgen op de markt.

  3. Leuke professionele webshop met top apparatuur van Teufel! Heb alles in huis van Teufel en dit bevalt mij uitermate goed. Dank voor de goede service.

  4. Beste, ben erg tevreden met mijn bestelling, wat een heerlijk geluid maakt die teufel stero M! Nogmaals bedankt en mvg, Joop

Plaats een reactie