Tennis-point.nl

Tennis—Point is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich richt op zowel de hobby- als de semiprofessionele tennisser. Inmiddels heeft het online vestigingen in meer dan tien Europese landen. Ook op de Nederlandstalige website kunt u terecht voor de meest uiteenlopende producten, zoals tenniskleding, -schoenen, -rackets en –tassen. Maar ook bijvoorbeeld tennisballen en –snaren van de meest uiteenlopende merken vindt u hier terug. Hierbij moet u niet alleen denken aan gevestigde namen zoals Nike, maar ook de nieuwe spelers op de markt.

Ervaren en geschoold personeel

De medewerkers van tennis-point.nl begrijpen uw passie voor de sport. Ze zijn namelijk zelf experts op het gebied. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld tennisspelers en –coaches in dienst die jarenlange ervaring hebben met de sport. Er zijn dus weinig woorden nodig om hen uit te leggen welk probleem u heeft of waar u naar op zoek bent. Bovendien worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold en zijn ze ze op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

De levertijd van de door u bestelde artikelen hangt af van de beschikbaarheid. Via de website is direct inzichtelijk of een artikel op voorraad is. U kunt tijdens de bestelling kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Bestellingen vanaf €25,- worden kosteloos verzonden naar het door u opgegeven adres. Voor eventuele retourzendingen worden ook geen kosten in rekening gebracht.

Contactmogelijkheden

Voor vragen of klachten neemt u contact op met de Nederlandstalige klantenservice van Tennis-Point. Deze is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 te bereiken op telefoonnummer 020 8080071.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Een Nederlands postadres is niet bekend. Voor correspondentie wendt u zich tot: Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz te Duitsland.
E-mail: info@tennis-point.nl
E-mails worden van maandag tot en met zaterdag door het serviceteam beantwoord.
Website: https://www.tennis-point.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/tennispoint.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/tennis_point_official/

10 gedachten over “Tennis-point.nl”

 1. Ik zit nu bijna 20 minuten luster aan muziek maar I hoor ik geen klantenservice werkers
  en daarna opgehangen zonder antwoord heel slecht

 2. Bellen met Tennispoint 020-8080071 is een ontluisterende ervaring. Direct knalt er een muur van dom lawaai door de luidspreker van je telefoon zonder te ontaarden in werkelijk contact.
  Teleurstellend.

 3. Telefonisch contact is niet mogelijk, je wordt zonder dat je weet met welk bedrijf je spreekt doorverbonden met een bandje dat enorm harde muziek afspeelt en herhaalt en herhaalt…. Het andere telefoonnummer : dit nummer is nu niet bereikbaar…. Hoe kan het dat als het zo vaak is aangegeven dat het bedrijf niet bereikbaar is en dat de klantenservice zo slecht is dat dat niet veranderd… echt dat ik mijn bestelde artikelen nog krijg….

 4. ik kan het bedrijf niet telefonisch bereiken. Ik heb een shirt teruggestuurd en zit op mn geld te wachten. Krijg geen bevestiging van ze en mn geld is nog steeds niet terug. Bellen met bovenstaand nummer is niet mogelijk: krijg alleen maar een hoop herrie te horen maar krijg geen medewerker aan de lijn.
  Ik heb een retour bewijs maar geen bedrag terug ontvangen…. wat een ontzettend slechte service
  saskia Merkus

 5. Je kan hier bijna alle merken vinden en ze zijn erg goed geprijst. Ik bestel hier altijd voor mijzelf maar ook voor onze vereniging.

 6. Ideaal, ben gek op tennis en vind het dan ook leuk om mooie spullen te hebben. Hier heb je echt keus uit heel veel verschillende producten en merken. Top winkel.

 7. Leuke webshop, heb hier nieuwe schoenen voor binnen besteld. De schoenen werden de volgende dag afgeleverd en is allemaal prima verlopen.

 8. Hele goede webshop, veel keuze en een uitstekende service. Koop vanaf hier mijn tennisspullen, stuk goedkoper dan de winkel hier in ons dorp.

 9. Vandaag mooie roze Asics besteld, ze komen morgen aan en dan kan ik ze s’avonds direct met tennistraining aan. Heel erg leuke webshop 😉

 10. Super handige website, bestel hier sinds ik de tip van mijn trainer kreeg. Ze hebben erg veel keus en ze zijn ook scherp geprijsd. Kortom een uitstekende webshop.

Plaats een reactie