De Televisiewinkel

Voor welke ruimte of welke gelegenheid u ook op zoek bent naar een televisie, bij de Televisiewinkel kunt u altijd terecht. Een televisie voor in de woonkamer, de slaapkamer, in de bedrijfskantine of als cadeau, u vindt ze allemaal hier. Het apparaat is inmiddels niet meer uit het moderne leven weg te denken. Niet zo gek dus dat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten en maten bestaan. Want iedereen heeft weer andere voorkeuren en eisen. De Televisiewinkel heeft een breed assortiment en staat bovendien voor deskundig advies. Zodat u de voor u meest geschikte televisie kunt kiezen.

Fysieke én onlinewinkel

De fysieke Televisiewinkel bevindt zich in Naarden, centraal gelegen in Nederland dus. De winkel is zeven dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de winkel van 10.00-18.00 geopend, op donderdag van 10.00-21.00. Op zaterdag kunt u van 10.00-17.00 terecht en op zondag van 11.00-16.00. Mocht het afreizen naar de winkel geen optie voor u zijn, dan kunt u in de online webshop van de televisiewinkel terecht. Op https://www.televisiewinkel.nl/ vindt u het brede assortiment overzichtelijk weergegeven terug.

Online winkelen bij televisiewinkel.nl

Online winkelen bij televisiewinkel.nl staat voor gemakkelijk en zorgeloos winkelen. Wanneer u vóór 22.00 ’s avonds bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Mocht het product niet zo zijn zoals u had verwacht of gehoopt (u heeft het immers niet in de showroom bekeken), dan heeft u bij televisiewinkel.nl twee weken de tijd om het te retourneren.

Contactmogelijkheden

Wanneer u wenst contact op te nemen met De Televisiewinkel, belt u naar 035 6954290. Belgische klanten bellen naar +31 356954290. De uren waarop de telefoon wordt beantwoord, zijn dezelfde als de openingstijden van de fysieke winkel.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
E-mail: klantenservice@televisiewinkel.nl
Website: https://www.televisiewinkel.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Televisiewinkel.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/televisiewinkel.nl/

2 gedachten over “De Televisiewinkel”

  1. Super goed advies gehad van de verkoper! We zijn naar de winkel geweest, in eerste instantie via de website gekeken en uiteindelijk een Sony Oled mee naar huisgenomen!

  2. Scherpe aanbiedingen. Leuke webshop met goede specificatie uitleg.

  3. Hi, jullie zijn echt een top winkel! Heb mijn televisie bij jullie aangeschaft en ben positief te spreken over het personeel. Heel vriendelijk en hebben veel kennis.

Plaats een reactie