Vodafone

Vodafone is een van de grootste aanbieders van telefonie, internet en televisie in ons land. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft mobiele netwerken in meer dan veertig landen. Vodafone werd in 1982 opgericht en is sinds 1995 is het van origine Britse bedrijf ook in Nederland actief. Het hoofdkantoor van het telecommunicatiebedrijf bevindt zich in Maastricht. In 2008 opende Vodafone een tweede hoofdkantoor in Amsterdam. Het fysieke hoofdkantoor bevindt zich in Maastricht.

De wereld verbinden

Het doel van Vodafone is om mensen en bedrijven zo goed mogelijk met elkaar te kunnen verbinden. En om zo het dagelijks leven en de dagelijkse communicatie een stukje makkelijker te maken voor iedereen. Daarom is Vodafone ook voortdurend op zoek naar de nieuwste technologieën om de communicatie steeds verder te verbeteren. Vodafone was dan ook één van de eerste aanbieders van 3G en 4G in ons land. Het netwerk van Vodafone kent een landelijke dekking.

Contact met Vodafone

Heeft u vragen, klachten, of bent u op zoek naar andere informatie? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Vodafone. Belt u met uw mobiele telefoon, dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 1201. Dit nummer is gratis en maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 bereikbaar. Op zaterdag is het nummer van 08.00 tot 18.00 bereikbaar. Belt u vanaf een vast toestel, dan belt u naar 0800-0094. Deze is op dezelfde dagen en tijdstippen als nummer 1201 bereikbaar en tevens gratis. Belt u vanuit het buitenland? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer +31 654500100. Ook dit nummer is maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 18.00. Hierbij geldt het tarief voor bellen vanuit het buitenland.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht
E-mail: Via de supportpagina van de website kunt u een e-mail versturen.
Website: https://www.vodafone.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/VodafoneNL/
Instagram: https://www.instagram.com/vodafone_nl/

11 gedachten over “Vodafone”

  1. Vandaag moest mijn abonnement aangesloten worden. Ik heb geen gehoor van mijn mobiel.

Plaats een reactie