SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses is een e-commerce bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met eyewear. Inmiddels doet het bedrijf dat al in meer dan twintig landen over de gehele wereld en mag het zich een echte marktleider op het vlak van eyewear noemen. SmartBuyGlasses stelt zich als doel om iedere klant een bril te kunnen aanbieden die past bij zijn individuele stijl. Vanwege de samenwerking met veel verschillende leveranciers kunt u op een zeer breed assortiment rekenen. Modellen van bekende designers zoals Versace, Tom Ford en Ray-Ban vindt u hier dan ook moeiteloos. U kunt bij SmartBuyGlasses terecht voor brillen op sterkte, contactlenzen en designer eyewear.

Soepel ruil- en garantiebeleid

SmartBuyGlasses streeft naar optimale tevredenheid van elke klant en heeft mede daarom een zeer soepel ruil- en garantiebeleid. Voor het retourneren van door u aangeschafte producten heeft u maar liefst honderd dagen de tijd. U kunt kiezen voor restitutie van het bedrag, of het ruilen voor een ander artikel. Ook geldt er een garantie van een jaar voor alle fabrieksdefecten. Dit geldt voor brillen, zonnebrillen en brillen op sterkte. Voor contactlenzen geldt een garantietijd van drie maanden. Tot slot hanteert SmartBuyGlasses ook een laagste prijs garantie. Indien u binnen twee weken na aanschaf van uw product, ditzelfde item elders voor een lagere prijs ziet, wordt door SmartBuyGlasses het verschil vergoed.

Contactmogelijkheden

SmartBuyGlasses is niet bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer. Wilt u contact opnemen met het bedrijf in verband met een vraag of klacht, dan verloopt de communicatie altijd schriftelijk. In plaats van het versturen van een e-mail kunt u er ook voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Dit contactformulier vindt u onder het kopje ‘help en contact’ van het tabblad klantenservice.

Overige contactmogelijkheden

Adres: SmartBuyGlasses heeft geen Nederlands post- of bezoekadres.
E-mail: klantenservice@smartbuyglasses.nl
Website: https://www.smartbuyglasses.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/SmartBuyGlasses/
Instagram: https://www.instagram.com/smartbuyglasses/

7 gedachten over “SmartBuyGlasses”

  1. Uitermate slechte ervaring met SmartBuyGlasses. Allereerst vond de levering van het bestelde product (Ray-Ban Clip-on) niet, zoals aangegeven, binnen 3-5 dagen plaats maar pas na meer dan 3 weken. Omdat de opzet zonnebril niet paste, deze per omgaande en geheel correct volgens aanwijzingen en op mijn kosten ad. € 9,30 geretourneerd. Na 4 weken nog steeds mijn geld niet terugontvangen. SmartBuyGlasses laat weten dat zij mijn pakketje niet terug kunnen vinden. Ik kan naar mijn geld (€ 53,– plus € 9,30) fluiten. SmartBuyGlasses beweert dat zij naar optimale klanttevredenheid streven en een soepel ruil- en retourbeleid heeft. Ik heb helaas een heel andere ervaring.

  2. Pingback: Logo Klaten BMP
  3. Vette webshop, heel erg cool! Ik heb hier afgelopen zomer ook besteld en dit is voor mij een blijvertje.

  4. Ik ga vaak kijken in winkels en zoek dan de bril online op, heb laatst bij smartbuyglasses gekocht en ze waren een stuk goedkoper 🙂

  5. Koop hier bijna iedere zomer een zonnebril. In de sale hebben ze mooie merken! Afgelopen jaar een rayban gekocht en ben zeer tevreden.

  6. Iedere zomer een nieuwe zonnebril en kom altijd weer uit bij smartbuy glasses. Top shop met een trendy collectie.

  7. Mooie collectie zonnebrillen, ontvang ook de nieuwsbrief met af en toe goede aanbiedingen. Ga weer opzoek naar 1 voor de wintersport vakantie.

Plaats een reactie