Sissy-Boy

Het van oorsprong Nederlandse Sissy-Boy is een modemerk met een geheel eigen karakter. Behalve met mode houdt het zich ook bezig met interieur, living en lifestyle. Het merk, dat sinds 1982 bestaat, richt zich op zowel dames, heren als kinderen. Zo streeft het ernaar om een compleet concept voor de hele familie aan te kunnen bieden. Sissy-Boy heeft veertig filialen verspreid over Nederland en ook nog eens vijf in België. Via de webshop is het brede assortiment eveneens te bestellen en kunt u rekenen op een eenvoudig bestelproces en vlotte levertijden.

Kwaliteit, originaliteit en comfort

Sissy-Boy werkt niet samen met externe leveranciers, maar heeft zijn eigen team dat dagelijks werkt aan het ontwerpen en continu verbeteren van zijn producten. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook nog eens originaliteit. Sissy-Boy maakt zijn kleding niet alleen trendy, maar zorgt er ook voor dat deze comfortabel en draagbaar is. Iets wat minstens zo belangrijk is. De creatieve en enthousiaste sfeer waarmee de ontwerpers nieuwe items creëren, voelt u ook terug in de fysieke winkels en de webshop. Dit zorgt ervoor dat u als klant een unieke winkelervaring tegemoet gaat. Sissy-Boy wil voor u graag een bron van inspiratie zijn en heeft als credo dan ook: ‘Life designed with Sissy-Boy’.

Contactmogelijkheden

Wanneer u een vraag, klacht of andere opmerking heeft over Sissy-Boy of één van zijn producten, kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op telefoonnummer 085 8888878. Bent u een zakelijke klant? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 020 5558100.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Het adres van het hoofdkantoor van Sissy-Boy is Aambeeldstraat 34, 1021 KB Amsterdam.
E-mail: customersupport@sissy-boy.nl
In plaats van het versturen van een e-mail is het overigens ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.
Website: https://www.sissy-boy.com
Facebook: https://www.facebook.com/SBNL82
Instagram: https://www.instagram.com/sissyboy1982/

5 gedachten over “Sissy-Boy”

  1. Mooie winkel, was gisteren in Leeuwarden en ik vind dat de ze daar een super leuke collectie hebben. XO Samantha

  2. Hoi, heb heel veel leuke items bij jullie gekocht en krijg vaak complimenten over mijn inrichting en interieur! Bedankt!

  3. Afgelopen week zijn wij naar onze nieuwe woning verhuisd en hebben wij heel veel leuke spullen gekocht. Super leuke winkel met hele leuke spulletjes! Groetjes S!

  4. Mooie kleding voor mannen. Ze hebben unieke items die je in andere webshops niet vindt.

  5. Ik hou van Sissy Boy, super goede winkel en wil altijd het liefst alles meenemen. Kom hier graag voor leuke decoratie spullen voor in huis. Liefs, Lonneke

Plaats een reactie