Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl behoort met zijn assortiment van meer dan 45.000 producten tot één van de grootste aanbieders op dit gebied. Bovendien is het bij deze webshop ook mogelijk om uw eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Uw bestelling heeft u razendsnel in huis. Wanneer u deze vóór 21.00 ’s avonds plaatst, wordt hij diezelfde dag nog verzonden. Behalve voor telefoonhoesjes kunt u bij Smartphonehoesjes.nl ook terecht voor telefoonaccessoires. Verzending van bestellingen binnen Nederland en België is gratis.

Verleng de levensduur van uw mobiele telefoon

Smartphonehoesjes.nl biedt u producten aan die uw telefoon beschermen tegen valpartijen of andere beschadigingen. Aangezien telefoons in de meeste gevallen vrij intensief worden gebruikt, is een hoesje dan ook geen overbodige luxe maar een noodzakelijkheid geworden. Smartphonehoesjes.nl biedt iedere mobiele telefoongebruiker de gelegenheid om nog langer van zijn telefoon gebruik te maken door voor vrijwel elk model mobiele telefoon een gevarieerd assortiment in huis te hebben.

Contactmogelijkheden

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Smartphonehoesjes.nl of één van zijn producten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. U maakt hiervoor gebruik van het telefoonnummer 033 4332011. De klantenservice is op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 bereikbaar. Op zaterdag kunt u er van 08.00 tot 17.00 terecht.

Overige contactmogelijkheden

Naast de telefonische klantenservice bestaan er nog meer mogelijkheden om in contact te komen met Smartphonehoesjes.nl. De webshop streeft ernaar om vragen en klachten die via e-mail door u verstuurd worden, binnen drie uur te beantwoorden. Verstuurt u uw e-mail op zaterdag na 17.00, dan kunt u het antwoord daarop zo spoedig mogelijk na het weekend verwachten.

Adres: Het postadres van Smartphonehoesjes.nl is: Postbus 87, 3830 AB Leusden. Het vestigingsadres is Storkstraat 3, 3833 LB Leusen. NB: Aangezien dit een webshop betreft, dient u voor een bezoek altijd vooraf een afspraak te maken.
E-mail: info@smartphonehoesjes.nl
Website: https://www.smartphonehoesjes.nl
Facebook: https://www.facebook.com/smartphonehoesjes
Instagram: https://www.instagram.com/smartphonehoesjesnl/

9 gedachten over “Smartphonehoesjes.nl”

  1. Wacht op reactie bestelling meer dan een week geplaatst en nog altijd niets ontvangen zou gisteren moeten aangekomen zijn , Belgie is niet zo ver als het lijkt vriendelijke groeten Guy

  2. Beste mensen wanneer ontvang ik mijn bestelling dit is langer dan een week in vertraging , moet ik nog hopen of ben ik mijn geld kwijt hopende van niet ben ik in afwachting Groetjes Guy.

  3. Beste wij hebben vorige week vrijdag 27/5 een bestelling van ´ een smartphone rugbescherming en een beschermfolie gedaan voor een telefoon merk Samsung galaxy a32 5g ,betaald 25,41 euro .maar is nog steeds niet geleverd. Jammergenoeg heb ik jullie mailtje van bevestiging per ongeluk gewist en heb dus geen ordernummer meer..in jullie mailtje stond dat we niet thuis hoevden te zijn dat het via de brievenbus ging ,maar nu na een week hebben wij nogniets ontvangen.ons adres is Kouterstraat 96 9070 Destelbergen België. Il dank u bij voorbaat

  4. Goede prijzen en een heeel groot aanbod! ik heb direct twee hoesjes gehaald.

  5. Ik was eerst bij Mediamarkt geweest, maar vond de hoesjes daar erg duur. Via smartphonehoesjes had ik veel meer opties en was het goedkoper. Volgende dag had ik het in huis. Nu inmiddels 4 keer hier besteld!

  6. Leuke en unieke smartphone hoesjes. Ik ben blij met mijn bestelling en hoop mijn bestelling van gisteren vandaag te ontvangen.

  7. Echt leuke hoesjes, geen zooi van aliexpress, maar leuke unieke prints

  8. Voor mijzelf en mijn dochters hier telefoonhoesjes besteld. Kwamen keurig aan en heb er weinig op aan te merken. Dochters ook erg blij 🙂

  9. Super mooie hoesjes, heb hier voor mijn zus en mijzelf besteld en ben blij met de producten. Dankje!

Plaats een reactie