Siemens

Siemens klantenservice

Siemens ontwikkelt al ruim 140 jaar innovaties die de maatschappij verder brengen.

Het bedrijf focust zich op elektrificatie, digitalisering en automatisering van de samenleving. Siemens is inventief en bouwt samen met haar werknemers, klanten en partners aan succes. Sinds 1879 is deze missie niet veranderd, Siemens verandert mee met de samenleving en wereld om haar heen.

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Siemens werkt dagelijks aan slimme mobiliteitsoplossingen voor weg- en spoorvervoer, infrastructuur voor gebouwen, automatisering en digitalisering van industrie en gedecentraliseerde energiesystemen. Met ruim 140 jaar ervaring helpt Siemens bij het creëren van een duurzame toekomst voor Nederland maar ook voor de rest van de wereld. Een duurzame toekomst op het gebied van IT, industrie en energie.

Contact met Siemens

Om storingen te melden kunt u iedere dag bellen tussen 07.00 en 22.00. Belt u over aankopen, onderdelen of accessoires of heeft u vragen over bepaalde product en zou u daar meer informatie over willen verkrijgen? Dan kunt u terecht met vragen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Voor actie gerelateerde vragen kunt u terecht op werkdagen tussen 09.00 en 17.00. Bel voor al deze zaken naar 088-4244020. Wilt u liever online uw vragen stellen of opmerkingen kwijt? Dan is de online chat bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Verder kunt u terecht bij de sociale media kanalen van Siemens, zoals Facebook en Twitter.

Overige contactmogelijkheden

Website: https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Siemens/
Instagram: https://www.instagram.com/siemens/
Twitter: https://twitter.com/siemensnl

3 gedachten over “Siemens”

 1. Goedemiddag,
  Ik heb in juli 2022 , een bestelling geplaatst, het gaat om inbouw, oven met magnetron
  Type: CM656NBS1 Siemens , maar helaas nog steeds niets bij de winkelier, dat is toch te gek voor worden, al die maanden wachten , het geduld raakt op.
  Als consument ben je machteloos, maar ja jullie ook.
  Mijn vraag krijg ik dit product nog dit JAAR.
  Met vriendelijke groet, L Blok

 2. HOE KAN IK MIJN SIEMENS MC60 TELEFOON DE BLOKKERING OPHEFFEN,
  WANT DE NIEUWE KPN SIMKAARTWERKT NIET OMDAT ER VANAF TELFORT EEN BLOKKERING OP ZIT GRAAG EEN CODE OM DIT OP TE HEFFEN apccg@hetnet.nl TOT OP HEDEN KRIJGEN WE NERGENS EEN GOED ANTWOORD DEZE TELEFOON HEBBEN WE VIA DE POSTBANK GEKREGEN WE WILLEN GRAAG WEL MET DEZE TELEFOON KUNNEN BELLEN. NU HEB IK EEN LEENTELEFOON OM WEL MET DE KPN TE KUNNEN BELLEN. GRAAG SCHRIFTELIJK UITYLEG!

 3. Waarom heeft Siemens geen Senseo apparaat meer René habing espoortstraat 176 toevoeging 47 postcode 7511cm enschede

Plaats een reactie