Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. In 1933 werd deze luchtvaartmaatschappij opgericht. Sindsdien vliegt Turkish Airlines maar liefst naar 315 bestemmingen wereldwijd. Het is daarmee de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld op basis van het aantal bestemmingen. De vluchten vliegen dagelijks naar vele bestemmingen in Europa, Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Vlieg veilig en vertrouwd naar uw bestemming met Turkish Airlines

Vlieg veilig de wereld over met Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij brengt u op een hygiënische en veilige vlucht naar uw bestemming. Ontdek nieuwe plaatsen of zie dierbaren. Bij Turkish Airlines kunt u genieten van flexibele rechten als uw reisplannen veranderen. Boek eenvoudig een vlucht online en ontdek prachtige nieuwe bestemming verspreid over de hele wereld. Het personeel van Turkish Airlines zorgt voor een ontspannen en comfortabele vlucht. Word lid van de Miles & Smiles club van Turkish Airlines en spaar voor Miles. Die Miles kunt u inwisselen voor upgrades op het gebied van zitplaatsen in het vliegtuig, eten en shopping. Upgrade uw vlucht en geniet van extra luxe tijdens het reizen.

Contact met Turkish Airlines

Vliegt u vanaf Schiphol en heeft u bepaalde vragen of wensen voor uw vlucht met Turkish Airlines? Bel dan naar +31204059636. De klantenservice helpt u graag verder. Stelt u liever uw vraag online? Mail dan eenvoudig naar amsinfo@thy.com. Daarnaast kunt u ook al vragen, opmerkingen, wensen of klachten kwijt bij een van de sociale mediakanalen van Turkish Airlines. Stuur een berichtje op Twitter, Instagram of Facebook en het team van klantenservice medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder.

Overige contactmogelijkheden

E-mail: amsinfo@thy.com
Website: https://www.turkishairlines.com
Facebook: https://www.facebook.com/TurkishAirlines/
Instagram: https://www.instagram.com/turkishairlines/
Twitter: https://twitter.com/turkishairlines

3 gedachten over “Turkish Airlines”

 1. Help; ik boekte bij Turkish Air!

  Nou ja, ik begrijp dat een airline economisch moet werken, maar twee keer per week een vluchtschema veranderen is toch te veel van het goede. In het bijzonder zo nu wij op de nieuwe terugvliegdag een dodenherdenking hebben. Een visum is maar een maand geldig. Wat meer is we hebben drie jaar gespaard om onze coronadoden te kunnen herdenken. Dat al wordt door Turkisch airlines zomaar zonder enig overleg of wat dan ook autoritair veranderd. Dit is de eerste en laatste keer met deze airline. Contact met de airline ? Je zoekt je suf op internet. Welk nummer is nimmer in zich evident. Ik heb zes nummers gevonden. Dus nu maar gokken of ik bij het juiste terecht kan komen. Boeken bij deze maatschappij was achteraf gezien me dunkt een zuinigheid die de wijsheid bedriegt.

 2. Ik zou graag een vliegtuig willen charteren van de Turkish Ailines voor een route tussen: Heathrow- Schiphol- Georgetown-Suriname.. Kunt u voor mij een afspraak arrangeren?

 3. Wij zouden gaan vliegen met Turkish airlines woensdag 9 februari,tot onze spijt mochten we het vliegtuig niet in ,ivm veranderingen van regels Corona
  We stonden al voor de gate toen we dit hoorde
  Moesten eerst p c r test doen
  Dus hoop gedoe,en gedaan
  Andere vlucht geboekt
  Tot onze verbazing werd hier nergens om gevraagd en konden we gewoon mee
  En hoop stress en geld gekost
  Vind dit erg spijtig
  Al ons Coronapassen waren geregeld
  Dus hele slechte ervaring

Plaats een reactie