Podobrace

Podobrace is een zeer ruim gesorteerde webwinkel die hulpmiddelen voor gehandicapten levert. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt hier ook terecht voor sporthulpmiddelen en attributen voor ergonomisch werken zoals een bureau of bureaustoel. Podobrace levert vrijwel alles wat het leven op verschillende gebieden aangenamer kan maken. Je kunt alle producten eenvoudig online bestellen. Voor 21.30 uur besteld betekent de volgende werkdag in huis, mits het bestelde artikel op voorraad is.

Advies op maat

Bij sommige klachten is het niet verstandig om op eigen houtje hulpmiddelen te gebruiken. Natuurlijk is het advies van een behandelend arts dan gewenst. Maar je kunt ook bij Podobrace advies vragen of een bepaald hulpmiddel wel of niet wordt geadviseerd bij bepaalde klachten of om deze juist te voorkomen. Podobrace levert alleen hulpmiddelen die door specialisten worden aanbevolen. In de verschillende menu’s kun je gemakkelijk de productcategorie kiezen en vervolgens de specifieke productgroep. Ook vind je op de website uitgebreide informatie over verschillende klachten en wat hiervoor de oplossing kan zijn.

Aantrekkelijke prijzen

Podobrace doet uiteraard zijn best om artikelen tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. Er is ook een apart gedeelte in de webshop met aanbiedingen. Hier vind je extra aantrekkelijk geprijsde producten. Ook voor de wintersport kun je bij Podobrace terecht. Er is bijvoorbeeld een aparte afdeling met thermische kleding waardoor je in de kou goed op temperatuur blijft. Voor klanten met reumatische aandoeningen is een aparte sectie ingericht met een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Het is mogelijk om de praktijk te bezoeken als je advies wilt over bepaalde hulpmiddelen. Hiervoor moet vooraf telefonisch een afspraak worden gemaakt. Er zijn geen vaste openingstijden voor klanten.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Praktijk voor Fysio- / Manuele- / Podoposturale Therapie & Sport Podologie Podobrace, Marconistraat 9, 1131 JW Volendam (bezoek alleen op afspraak)
Telefoonnummer klantenservice: 085-2010818
E-mail: info@podobrace.nl
Facebook: https://www.facebook.com/podobrace.nl/
Twitter: https://twitter.com/podobrace
Website: www.podobrace.nl

7 gedachten over “Podobrace”

 1. Vandaag besteld, morgen geleverd…???
  Ikwacht al een paar dagen op mijn levering…zending nog niet verwerkt!

  Bestelnummer 02022 588404

 2. Goede webshop voor de aanschaf van braces. Daarnaast zijn ze goedkoper dan in de lokale zorgwinkel.

 3. Goede webshop, veel informatie en veel keus in producten. Zeer tevreden.

 4. Voor mijn zoon een brace bestel, werd snel thuisbezorgd en is van goede kwaliteit. Ik raad deze webshop aan.

 5. Handige website, heb hier een half jaar geleden een brace gekocht en die functioneert nog heel goed. Geen klachten over deze website!

 6. Had de afgelopen heel erg last van mijn duim, maar sinds de duimbrace heb ik geen pijn meer. Ik hoop mijn duim hiermee een tijdje rust te kunnen geven.

 7. Na mijn volleybal blessure ben ik opzoek gegaan naar een kniebrace. Ik kwam terecht bij podobrace en ik moet zeggen dat ik zeer blij ben met deze keuze. Het voelt goed en stevig aan.

Plaats een reactie