Ritel.nl

Ritel.nl is een online webshop waar je goedkope abonnementen kunt afsluiten voor je smartphone. Dit kan inclusief toestel maar ook sim only. Ritel.nl biedt abonnementen aan van alle bekende telecomproviders in Nederland zoals KPN, T-Mobile, Ben en Vodafone. Je kunt kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je behoefte. Je kunt kiezen uit een bundel met veel belminuten of een bundel met veel datagebruik. Er zijn ook bundels waar het aantal belminuten, sms berichten en datagebruik onbeperkt is. Ideaal als je veel van je smartphone gebruik maakt.

Fysieke winkels

Ritel.nl heeft in Zuidwest Nederland 22 fysieke winkels waar je langs kunt gaan voor het kopen van een smartphone of het bestellen van een abonnement. Ritel.nl heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring en kan de klanten dus ook goed van advies dienen en helpen bij technische problemen. Zowel in de winkel als online kun je een keuze maken uit een ruim aanbod van de nieuwste smartphones in verschillende prijsklassen.

Accessoires en inkt

Naast smartphones met en zonder abonnement verkoopt Ritel.nl ook accessoires voor mobiele telefoons zoals kabels, hoesjes en oortjes. Daarnaast kun je bij deze webwinkel ook cartridges en toners bestellen voor een groot aantal printers zoals van Epson, HP en Brother. Je kunt profiteren van speciale sale aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent. Vergelijken van zowel smartphones als accessoires en abonnementen is erg eenvoudig dankzij het ruime aanbod waar je een keuze uit kunt maken.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Pearyweg 1, 4462 GT Goes
Telefoonnummer klantenservice: 0113-240740, bereikbaar op werkdagen van 9.00-19.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur
E-mail: shoppen@ritels.nl
Facebook: http://www.facebook.com/Ritel.nl
Twitter: http://www.twitter.com/ritelnl
Instagram: https://www.instagram.com/ritel.nl/
Website: https://www.ritels.nl

8 gedachten over “Ritel.nl”

  1. Hier de beste deal kunnen vinden! Iphone met contractverlenging bij Vodafone.

  2. Ik heb gebruik gemaakt van de Samsung Galaxy A50 actie! Wat een top deal. Super winkel.

  3. Handige website met leuke aanbiedingen. Zeer voordelig wanneer je een nieuw abonnement zoekt.

  4. Heb hier de afgelopen keren mijn telefoon abo afgesloten. Handig en goedkoop. Verloopt altijd goed, ook met nummerbehoud.

  5. Handige website, goede aanbiedingen en een uitstekende service. Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Je hebt ook de mogelijkheid om gewoon naar een winkel te gaan.

  6. Ritel.nl is helemaal top, goedkope abonnement met telefoon geregeld. Gratis nummerbehoud! Super gedaan

  7. Leuke zaak en voordelige prijzen. Heb hier de afgelopen jaren mijn telefoonabonnement afgesloten en denk nog steeds dat je hier de beste deals kan krijgen.

Plaats een reactie