Piet Zoomers

Piet Zoomers is een modezaak die dames- en herenkleding verkoopt. De winkel heeft vier vestigingen verspreid over het land. De hoofdvestiging bevindt zich in Wilp in het ModeMall en is in 1972 van start gegaan. Sindsdien is Piet Zoomers met zijn tijd mee gegaan en inmiddels is de winkel in Wilp een moderne zaak waar winkelen een belevenis is. Naast Wilp heeft Piet Zoomers ook een grote vestiging in Den Bosch en vestigingen in Enschede en in Lochem. Ook is er inmiddels een webshop waar u 24 uur per dag kunt winkelen en waar, naast vrijwel de gehele collectie uit de winkels, ook artikelen te vinden zijn die uitsluitend via de webshop te verkrijgen zijn.

Beleving winkels

De vestigingen van Piet Zoomers in Wilp en Den Bosch zijn grote beleving winkels, waar winkelen tot een speciale ervaring wordt gemaakt. U vindt hier naast 150 modemerken bijvoorbeeld ook lifestyle afdelingen, woonartikelen en boeken. In Wilp kunt u bovendien in het Fashion Café terecht, wanneer u na het shoppen toe bent aan een goede kop koffie of een lekkere lunch. In de winkel, die zo’n 5000 m² beslaat, kunt u met gemak een middag doorbrengen. De winkel in Den Bosch is met 3000 m² ook goed voor heel wat uurtjes shoppen. U vindt hier, naast mode en lifestyle afdelingen, bijvoorbeeld ook een catwalk.

Contactmogelijkheden

Met vragen kunt u terecht op het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen met telefoonnummer 0571-261755 van de informatiebalie van het ModeMall in Wilp. Deze balie is geopend op maandag van 13:00 tot 21:00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 21:00, op zaterdag van 10:00 tot 17:30 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Piet Zoomers is ook te vinden op diverse sociale media.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres (adres van de hoofdvestiging): Rijksstraatweg 38 7384 AE Wilp
E-mail: Er is geen algemeen emailadres bekend.
Facebook: https://www.facebook.com/PietZoomers
Twitter: https://twitter.com/pietzoomers
YouTube: https://www.youtube.com/user/ZoomersNL
Website: https://www.pietzoomers.com/

9 gedachten over “Piet Zoomers”

  1. Fantastische winkel, hier kan ik meerdere dagen rondlopen. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Hier slaag je altijd!

  2. Leuke winkel, kom hier al een geruime tijd met mijn man. We slagen hier vrijwel altijd. Vriendelijk personeel en mooie collecties. Meer verwacht ik niet van een modezaak. Ga zo door Piet!

  3. Super zaak maar ook een hele goede webshop met scherpe aanbiedingen. Bestel hier graag en vind de service uitstekend

  4. Leuke spijkerbroeken, kom hier al jaren en neem graag even de tijd om de collectie te bekijken. Slaag hier ALTIJD. Groetjes, Piet

  5. Wanneer ik in Wilp ben ga ik altijd even langs PietZoomers. Goede zaak en slaag hier altijd.

  6. Vriendelijke verkopers een altijd een mooie collectie.

  7. Vaste klant, kom hier graag en ze hebben ook goede acties.

  8. Prima winkelcentrum, kom vaker bij ModeMall in Wilp en koop vaak kleding bij Piet Zoomers, leuke zaak

  9. Koop al jaren mijn kleding bij Piet Zoomers, hele goede zaak met vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

  10. Super zaak, en natuurlijk een hele vriendelijke mevrouw gesproken. Complimenten voor de vriendelijke klantenservice.

Plaats een reactie