Miss Etam

Miss Etam is een bekende winkelketen die al negentig jaar lang damesmode aanbiedt door heel Nederland. Met zo’n honderd fysieke winkels heeft de modeketen een goede landelijke dekking. De collectie dameskleding is speciaal gericht op de Nederlandse vrouw en volgt daarbij de actuele modetrends. Het motto van Miss Etam is ‘mooi jezelf zijn’, waarmee de keten uit wil dragen dat zij passende kleding biedt voor alle vrouwen, waarmee het mooiste van ieder figuur wordt geaccentueerd. Binnen de collectie is daarom kleding te vinden voor zowel langere als kortere vrouwen, en voor smallere vrouwen dan wel vrouwen met een maatje meer.

Miss Etam Moments

Naast een actuele en wisselende collectie, biedt de modeketen Miss Etam ook een aantrekkelijk spaarprogramma aan voor vaste klanten. Door lid te worden van Miss Etam Moments kunt u met elke aankoop punten sparen. De gespaarde punten worden een aantal keer per jaar uitgekeerd in de vorm van vouchers. Daarnaast wordt u als lid uitgenodigd voor speciale events, krijgt u extra kortingen en profiteert u van gratis verzending wanneer u bestelt in de webshop. Via de Miss Etam Moments app kunt u zien hoeveel punten u al gespaard heeft.

Contactmogelijkheden

Wanneer een gekocht artikel niet voldoet aan uw verwachtingen, dan is het advies om ermee naar de dichtstbijzijnde vestiging van Miss Etam te gaan. De winkelmedewerkers kunnen dan een passende oplossing zoeken. Met vragen of klachten over artikelen kunt u ook terecht bij de klantenservice, die u kunt bereiken via email of door te bellen met telefoonnummer 0800 – 7010. De klantenservice is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 19:00 en op zaterdag tussen 12:00 en 18:00. Miss Etam is verder ook actief op diverse sociale media.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Oostweg 2, 2723 RH Zoetermeer
E-mail: klantenservice@missetam.nl
Facebook: https://www.facebook.com/missetam
Twitter: https://twitter.com/missetam
Pinterest: https://nl.pinterest.com/missetam/
Instagram: https://www.instagram.com/missetamnl/
YouTube: https://www.youtube.com/user/MissEtamMedia
Website: https://www.missetam.nl/

12 gedachten over “Miss Etam”

Plaats een reactie