Open32.nl

Open32.nl is een multibrandstore voor zowel dames als heren. U vindt er een uitgebreid assortiment mode-artikelen van bekende merken. Open32.nl heeft maar liefst 70 verschillende vestigingen in Nederland en België. Ook heeft het modebedrijf een webshop waar het hele assortiment verkrijgbaar is, evenals exclusieve webshop-only items. U als klant kunt er terecht voor casual kleding. De visie van het modebedrijf is dat winkelen een feestje moet zijn. De winkel probeert dan ook om u, indien gewenst, van tips en adviezen te voorzien zodat het winkelen een stuk eenvoudiger en dus een prettigere ervaring wordt. De passie voor kleding probeert men te delen met de klant.

Van 32 vierkante meter naar ruim 70 vestigingen

De eerste vestiging van Open32 in Arnhem was in het begin van de jaren ’70 een feit. In nog geen vijftig jaar is deze eerste kleine boetiek uitgegroeid tot een keten die zich over het hele land heeft verspreid. En dat is niet zomaar, want service en persoonlijke aandacht zijn vanaf de oprichting de pijlers geweest van het modebedrijf. Niet lang na de opening zag men zich dan ook genoodzaakt om naar een groter pand te verhuizen. De winkel heette toen nog Boetiek32. De constante uitbreiding was in 2001 dan uiteindelijk aanleiding om de naam om te dopen tot Open32. Het getal 32 refereert naar de 32 vierkante meter van de eerste boetiek in Arnhem. ‘Open’ staat voor de openheid en de laagdrempeligheid die de keten uit wil stralen naar u als klant.

Contact met Open32.nl

Open32.nl streeft naar een zo duidelijk mogelijke communicatie en het leveren van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit. Mocht u ondanks dat toch vragen hebben, of een klacht willen bespreken, dan kunt u dit doen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van het modebedrijf. Deze bereikt u op het telefoonnummer 026 2030932. De telefonische klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Delta 132, 6825 MV Arnhem

E-mail: klantenservice@open32.nl

Website: https://www.open32.nl/nl_NL/home/

Facebook: https://www.facebook.com/OPEN32NL/

Instagram: https://www.instagram.com/open32nl/?hl=nl

5 gedachten over “Open32.nl”

  1. Goede webshop, goede collectie en een vlotte verzending.

  2. Toffe jeans en mooie tommy shirtjes. Ben benieuwd, verwacht morgen mijn bestelling.

  3. Gave shop! Veel mooie spullen maar wel een beetje aan de dure kant. Groet, L. Prins

  4. Koop hier mijn jeans, veel keuze en ook een beetje mijn stijl. Slaag hier altijd goed. Groet, PIM

  5. Goede online shop voor herenkleding. Vorige week besteld en was zeer tevreden met de service en de levering. Beter assortiment dan Zalando.

Plaats een reactie