Nolten.nl

Nolten is al jarenlang hét adres voor de leukste schoenen, tassen en accessoires voor het hele gezin. Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor een zeer uitgebreide collectie. En dat al meer dan 45 jaar. De eerste schoenenwinkel van Nolten werd in 1973 in Den Haag geopend. Zijn naam heeft de winkel te danken aan zijn oprichter, Albert Nolten. Toentertijd was het de kleinste schoenenwinkel van Den Haag en kon men als klant uit 750 verschillende paren kiezen. Sinds de overname door de tweede generatie heeft de omvang van het assortiment een enorme vlucht genomen. Inmiddels heeft Nolten een tiental fysieke winkels en een webshop waarin het gehele assortiment te bestellen is.

Toonaangevend in het luxe segment

Nolten is toonaangevend in de regio Haaglanden, waar zich alle fysieke winkels bevinden. U kunt terecht in winkels in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam en Rijswijk. Dankzij het uitgebreide online assortiment kan Nolten zich vandaag de dag een van Nederlands grootste aanbieders van schoenen in het luxe segment noemen. U vindt er onder andere merken als Ugg, VIA VAI, Floris van Bommel, Timberland en Fred de la Bretoniere. Uiteraard wisselt de collectie regelmatig, zodat u als klant altijd verzekerd bent van artikelen volgens de nieuwste trends.

Contact met Nolten.nl

Nolten streeft naar een optimale klanttevredenheid door de hoogste kwaliteit producten en service aan te bieden. Mocht u ondanks dat toch een klacht hebben, of heeft u een vraag of opmerking over Nolten.nl of een van de producten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 070 3389366. Eveneeens kunt u uw vraag achterlaten via het online contactformulier.

Contactmogelijkheden

Adres: Tiber 24, 2491 DH Den Haag
E-mail: service@nolten.nl
Website: https://www.nolten.nl
Facebook: https://www.facebook.com/noltenschoenen/
Instagram: https://www.instagram.com/nolten.nl/

6 gedachten over “Nolten.nl”

  1. Hi, Sneakers van EA7 bevallen erg goed. Goede webshop, leuke collectie en snelle verzending.

  2. Goede collectie, unieke sneakers! Een absolute aanrader.

  3. Top shop! Nubikk schoenen gekocht. Vorig jaar ook gekocht en ze zijn echt top 😉

  4. Nolton is een hele goede schoenenwinkel. Alle toffe merken vind je in de collectie van Nolton. Super shop

Plaats een reactie