Mobile Supplies

Mobile Supplies is een aanbieder van accessoires en toebehoren voor smartphones, iPads en andere tablets en wearables. Die laatste categorie betreft mobiele gadgets die u op uw lichaam draagt. Zo kunt u bij deze aanbieder dus ook terecht voor smartwatches en fitness of activity trackers. Mobile Supplies werd in 2006 opgericht en richtte zich in eerste instantie op de particuliere markt. Alhoewel het klantenbestand vandaag de dag nog steeds voornamelijk uit particulieren bestaat, kunt u ook voor zakelijke leveringen bij de aanbieder terecht. Mobile Supplies doet wereldwijd zaken met producenten en leveranciers. Daardoor is het bedrijf in staat om u snel te voorzien van grotere partijen producten.

Totaalleverancier én reparateur

Mobile Supplies profileert zich als totaalleverancier. Dit betekent dat u vrijwel alle denkbare producten op het gebied van mobiele accessoires bij deze leverancier kunt vinden. Mobile Supplies voert een assortiment dat op dit moment wel meer dan 12.000 producten telt. Het overgrote gedeelte daarvan is standaard beschikbaar uit eigen voorraad. Bij Mobile Supplies bent u aan het juiste adres voor allerhande producten, van opladers en batterijen tot scherm protectors. Eveneens kunt u op locatie terecht voor reparaties aan uw smartphone, tablet of iPad.

Contact met Mobile Supplies

Mobile Supplies streeft ernaar om u via zijn website te voorzien van de meest heldere informatie. Mocht u ondanks dat toch een vraag of onverhoopt een klacht hebben, of dit nu een specifiek product of Mobile Supplies in het algemeen betreft, dan neemt u contact op met de klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar op het nummer 049 5752039. De klantenservice is op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09.30 tot 16.00. Ook kunt u uw vraag, klacht of opmerking achterlaten via het contactformulier op de klantenservicepagina van de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Magnesiumstraat 16-A, 6031 RV Nederweert
E-mail: info@mobilesupplies.nl
Website: https://www.mobilesupplies.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Mobile-Supplies-BV-185952291503574/

5 gedachten over “Mobile Supplies”

  1. Mooi spul, heb hier siliconen covers gekocht voor mijn ps4 controllers. Toppiiiee

  2. Leuke website voor allerlei accessoires. Heb hier een bestelling geplaatst en is keurig aangekomen. Valt niks op aan te merken.

  3. Hele goede webshop met zeer mooie accessoires. Koop hier graag omdat het altijd goed gaat.

  4. Veel keuze in hoesjes. Heb daarom voor mijn ipad een mooie beschermhoes gekocht. Is allemaal netjes zoals het hoort verlopen.

  5. Goede webshop, kwalitatieve artikelen en een vriendelijke service.

Plaats een reactie