Moda Italia

Moda Italia is een online winkel voor mannen die op zoek zijn naar casual en tegelijkertijd trendy kleding, voor een betaalbare prijs. De winkel voert een breed assortiment. U als klant kunt er terecht voor een zeer uitgebreid aanbod herenkleding, maar ook schoenen. Vooral de Italiaanse overhemden zijn zeer goed vertegenwoordigd. Moda Italia mag zich de aanbieder met de grootste collectie Italiaanse overhemden van Europa noemen. Het modebedrijf voert artikelen van een een groot aantal Italiaanse modehuizen, maar ook van modehuizen met een andere afkomst. Zo treft u eveneens artikelen van Tom Tailor, Ballin New York, Brentford and Son en S. Oliver aan op de website.

Kwalitatief hoogwaardige designs waarmee u goed voor de dag komt

De door Moda Italia geselecteerde merken zijn met uiterste zorg uitgekozen. Stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door hun prachtige designs die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Met kleding van Moda Italia komt u trendy én verzorgd voor de dag, net als de Italiaanse man die veel waarde hecht aan zijn voorkomen. U kunt bij Moda Italia terecht voor zowel casual kleding als kleding die u voor speciale gelegenheden nodig heeft. Van ondermode tot skikleding en van sokken tot colberts en pantalons: bij deze modeketen vindt u altijd wat u nodig heeft.

Contact met Moda Italia

Met vragen over het bestellen, betalen, ruilen of retourneren van een artikel kunt u terecht bij de telefonische klantenservice van Moda Italia. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 0546 898228. De telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.30 en 17.30. Tevens gebruikt u dit telefoonnummer als u via WhatsApp wilt communiceren. Eveneens kunt u gebruikmaken van de online live chat op de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Smirnoffweg 4, 7602 RC Almelo (Overijssel)
E-mail: klantenservice@modaitalia.nl Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u deze versturen naar info@modaitalia.nl
Website: https://www.modaitalia.nl
Facebook: https://www.facebook.com/modaitalia.nl
Instagram: https://www.instagram.com/modaitalia.nl/

5 gedachten over “Moda Italia”

  1. Mooie kledinglijn en niet zo duur als andere zaken. Koop graag mijn shirts en broeken bij Moda Italia. Snelle levering, volgende dag in huis.

  2. Absolute topper op het gebied van mooie italiaanse kleding. Ik hou van deze stijl en het is ook betaalbaar. Top webshop

  3. Persoonlijk vind ik de kleding van Moda Italia heel erg mooi, er zitten een aantal producten tussen die ik echt HELEMAAL niks vind. Maar voor de rest koop ik hier graag mijn kleding.

  4. Mooie kleding, mijn man is afgetraind en kan mooie strakke overhemden dragen.

Plaats een reactie