Mobiel.nl

Mobiel.nl helpt u in uw zoektocht naar een nieuwe telefoon of een nieuw abonnement. Via de webwinkel kunt u kiezen uit een zeer breed aanbod mobiele telefoons en abonnementen. Er bestaat in elke prijsklasse een groot aantal toestellen. Via de website kunt u de telefoons en abonnementen (zowel met smartphone als sim-only) gemakkelijk met elkaar vergelijken. Komt u er niet helemaal uit, dan staat er een enthousiast team van experts voor u klaar om u te helpen met uw beslissing. Ook bent u bij Mobiel.nl aan het juiste adres voor pakketen voor internet, televisie en bellen thuis.

Advies en ondersteuning bij de twee fysieke servicepunten

Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 22.00, dan kunt u deze de volgende dag al thuis verwachten. Het eenvoudige bestelproces en de snelle afhandeling zijn enkele pijlers van de webwinkel. Overigens bestaan er twee fysieke servicepunten. Eén bevindt zich in Leidschendam en het tweede, recenter geopende servicepunt, vindt u in Utrecht. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling hier af te halen. Ook is het mogelijk om toestellen hier te vergelijken en onafhankelijk advies en ondersteuning betreffende het gebruik te ontvangen van de aanwezige specialisten.

Contact met Mobiel.nl

Mobiel.nl streeft ernaar u op zijn website van zo helder mogelijke informatie te voorzien. Heeft u ondanks dat toch vragen of onverhoopt een klacht? Dan kunt u zeven dagen per week terecht bij de telefonische klantenservice van het bedrijf. Deze bereikt u via het nummer 070 3010301. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 22.00, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 en op zondag van 10.00 tot 18.00. Indien u hier de voorkeur aan geeft, kunt u ook contact opnemen middels Whatsapp. Hiervoor geldt het mobiele nummer 06 24966602.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Websend B.V., Nieuwstraat 22, 2266 AD Leidschendam
E-mail: info@mobiel.nl
Website: https://www.mobiel.nl
Facebook: https://www.facebook.com/www.mobiel.nl
Twitter: https://twitter.com/MobielnlWebcare

5 gedachten over “Mobiel.nl”

  1. Hele goede service bij mobiel.nl, duidelijk advies en zijn onafhankelijk.

  2. Misschien wel 1 van de oudste spelers op telefonie gebied. Super goede aanbiedingen altijd.

  3. Sluit graag mijn mobiele abonnementen af bij Mobiel.nl omdat ze een stuk goedkoper zijn dan bij anderen.

  4. Heb hier meerdere malen abonnementen afgesloten en ik ben heel erg tevreden over de service. Overzichtelijk aanbod.

  5. Sluit hier al jarenlang mijn abonnement af en bevalt erg goed. Goede service en duidelijke informatie.

Plaats een reactie