KLM

De nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland KLM, werd opgericht in 1920 door twee luchtvaartpioniers. Sindsdien is KLM uitgegroeid tot een toonaangevende maatschappij in Europa. Dagelijks vertrekken er honderden vluchten naar alle uithoeken van de wereld. Je kunt met KLM een vliegreis maken in Europa, maar ook ver daarbuiten. Denk aan rechtstreekse vluchten naar Amerika, Azië en Afrika. KLM werkt samen met grote maatschappijen zoals Air France, waarmee het bedrijf fuseerde, maar ook met Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kunnen vooral mensen die vaker vliegen financieel voordeel behalen.

Comfortabel reizen met KLM

Luchthaven Schiphol is de thuishaven van KLM. Het is één van de drukste luchthavens van Europa vanwege de vele connecting flights die hier vertrekken en aankomen. Vanuit 3 terminals komen en gaan de vliegtuigen de hele dag door. Van kleine charters voor een vlucht naar een Europese hoofdstad tot enorme luchtschepen met ruimte voor honderden passagiers voor intercontinentale vluchten. Op Schiphol Airport vind je alles wat je als reiziger nodig hebt. Hotels in de buurt om te overnachten voor een vroege vlucht, maar ook goede restaurants en natuurlijk tax free winkels waar je voordelig shopt. Inchecken kan tegenwoordig online bij KLM. Als je alleen handbagage bij je hebt hoef je niet meer in de rij te staan bij de incheckbalie.

Contact opnemen met KLM

Als je contact wilt opnemen met KLM, omdat je een vraag of klacht hebt dan kun je bellen met het KLM contactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 020 – 204 747 747. Maar let op, KLM heeft voor veel zaken een speciaal en soms ook gratis (0800) nummer. Deze telefoonnummers vind je op de website. Als je een specifieke vraag hebt, zoals bijvoorbeeld het omboeken van een ticket, het aanvragen van assistentie op de luchthaven of over het meenemen van bagage, dan bereik je de luchtvaartmaatschappij via dit nummer vaak sneller. KLM is overigens 24/7 bereikbaar via Twitter en WhatsApp, het nummer voor deze laatste dienst is 020 – 64 90 787.

Overige contactmogelijkheden

Adres: KLM, Amsterdamseweg 55, 1182 GP Amsterdam (hoofdkantoor)
E-mail: niet beschikbaar
Website: https://www.klm.com/home/nl/nl
Facebook: https://www.facebook.com/KLM
Instagram: https://www.instagram.com/klm/?hl=nl

3 gedachten over “KLM”

  1. Wel 27 x gebeld om m’n dieren te boeken op een vlucht. Altijd wachten en na 15 a 20 minuten aan de lijn word er op gehangen omdat het zo druk is.al vanaf januari het bellen.

  2. Heel slecht, probeer al een week lang contact te krijgen. Zelf s’avonds na 21.30 wordt er aangegeven dat er een lange wachttijd is. Vervolgens wordt de verbinding verbroken.
    De app wordt wel beantwoord maar als je de vraag stelt dan komt er geen reactie meer.
    Dit had ik van KLM nooit verwacht. Contact maken met de zgn prijsvechters maatschappijen gaat weliswaar ook niet altijd soepel maar is in mijn geval altijd wel gelukt.

  3. Sorry, your KLM contact center isn’t the greatest. (you can reach us through telephone number 020-4747 747…🙄.) By the way, it is written incorrectly under “Contact opnemen met KLM” it says 020-204 747 747…..
    For 2 weeks I’ve been trying to call you, and all I get is a nice voice telling me that you’re so busy, waiting time is more than 45 minutes, and then I get disconnected. Do you realise how much time goes into trying to contact you? My time is money too….

Plaats een reactie