Decathlon

Decathlon mag zich de grootste sportwinkel van Nederland noemen. De keten telt momenteel 21 filialen die zich verspreid over het land bevinden. Decathlon voert een ruim assortiment aan aantrekkelijke sportkleding, -schoenen en andere sportartikelen. Behalve wereldwijd bekend merken als Adidas, Nike, Puma, Kappa, New Balance en Reebok bent u ook voor de kleinere en specifiek op één sport gerichte merken bij deze keten aan het juiste adres. Daarnaast ontwerpt en produceert Decathlon ook zelf sportartikelen. Momenteel zijn er artikelen voor wel meer dan 65 verschillende sporten verkrijgbaar. Ook artikelen voor seizoensporten en -activiteiten zoals skiën, snowboarden en kamperen zijn volop vertegenwoordigd.

Een winkelketen met een passie voor sport

Decathlon is een van oorsprong Franse winkelketen, die werd opgericht in 1976. Vandaag de dag telt de keten meer dan duizend filialen wereldwijd, waarvan het grootste deel zich in Frankrijk bevindt. De winkels tellen vaak duizenden vierkante meters aan oppervlak, waar ook de gelegenheid bestaat om de artikelen uit te proberen. Bij Decathlon is personeel werkzaam met een passie voor en verstand van sport. Winkelt u bij Decathlon, dan hoeft dus geen enkele vraag onbeantwoord te blijven. Decathlon stelt innovatie centraal en richt zich zelf op het produceren van eenvoudige, mooie en technische producten.

Contact met Decathlon

Heeft u een vraag of klacht over Decathlon of een artikel dat u er heeft gekocht, of wenst u om een andere reden contact op te nemen met de klantenservice van deze sportwinkelketen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 22.00 en op zaterdag en zondag tussen 09.00 en 19.00 telefonisch contact opnemen. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 088 3322888. Tevens is het personeel van de klantenservice op diezelfde tijden bereikbaar via Whatsapp (0031682873806), Facebook en Twitter.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Decathlon Netherlands B.V., Hoogoorddreef 15 – Gebouw Amerika, 1101 BA Amsterdam
E-mail: onbekend
Website: https://www.decathlon.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Decathlon.Nederland/
Twitter: https://twitter.com/DecathlonNED

Plaats een reactie