Coolblue

Coolblue is een Nederlandse webshop die zich voornamelijk specialiseert in het leveren van elektronica aan consumenten. Met haar ruime openingstijden, 12 locaties door het hele land en meer dan 200 miljoen website bezoeken per jaar is het belangrijk dat de klantenservice zo is ingericht dat u als klant snel antwoord op al uw vragen kunt krijgen.

Bij het bezoeken van de klantenservice pagina van Coolblue kunt u direct informatie krijgen over uw bestelling, retouren of reparaties. De meest gestelde vragen worden op deze pagina behandeld zodat u als klant direct zo veel mogelijk informatie kunt inwinnen over uw probleem of vraag. Zo kunt u uw vraag opzoeken in de uitgebreide verzameling van antwoorden of u stelt uw vraag in de zoekbalk van de service pagina.

Lukt het toch niet om er via de website uit te komen en heeft u hulp nodig van een medewerker? Dan kunt u op diverse manieren contact maken met de klantenservice van Coolblue. Door te bellen met Coolblue krijgt u in de meeste gevallen het snelste contact. Klik op de knop om meteen met Coolblue te bellen of toets telefoonnummer 010 – 7988999 in op uw telefoon.

Coolblue klantenservice

De openingstijden van de Coolblue klantenservice zijn zeer uitgebreid. U kunt als klant rekenen op een beschikbare medewerker van maandag tot en met zondag. De klantenservice is op werkdagen geopend van 08:00 tot 23:59. Op zaterdag en zondag gaat de klantenservice open van 09:00 tot 23:59.

Coolblue hanteert afwijkende openingstijden voor de klantenservice op feestdagen. Bekijk hier alle openingstijden van de Coolblue klantenservice op feestdagen. Normaal gesproken kunt u ook een Coolblue winkel bezoeken om contact te maken met een medewerker. Tijdens de lockdown in Nederland is dit helaas niet mogelijk. Lees verder voor meer informatie over afwijkingen tijdens de lockdown.

Coolblue locaties

Coolblue heeft in Nederland en België 12 filialen die normaal gesproken bezocht kunnen worden tijdens openingstijden. De medewerkers van Coolblue helpen u graag met persoonlijk advies, het afhalen van bestellingen en reparaties, retouren en hulp na uw aankoop. De filialen van Coolblue zijn doorgaans te vinden in grote steden als Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Hierdoor is er meestal binnen een uur rijafstand van uw woning een Coolblue filiaal te vinden.

De winkels van Coolblue zijn tot 19 januari gesloten in verband met de totale lockdown tegen het corona virus. Op dit moment is het niet mogelijk om een winkel te bezoeken. Bezoekt u na de lockdown liever een winkel van Coolblue om de klantenservice te bereiken, dan kunt u via deze link een winkel bij u in de buurt opzoeken.

Contactmogelijkheden

De klantenservice van Coolblue is op verschillende manieren bereikbaar. Als u het niet prettig vind om te bellen met de klantenservice dan staan zij bijvoorbeeld ook voor u klaar per mail. Bekijk hier alle contactmogelijkheden voor het bereiken van de klantenservice van Coolblue.

  • Bel naar telefoonnummer 010 798 89 99
  • Stel uw vraag via Facebook
  • Stel uw vraag via Twitter
  • Stuur een e-mail via het contactformulier
  • WhatsApp met de klantenservice via telefoonnummer 06 266652538
  • Bezoek een winkel van Coolblue

De klantenservice is 7 dagen per week geopend tussen 08:00/09:00 en 23:59. U kunt de klantenservice de hele dag door bereiken voor al uw vragen over bestellingen, retouren, garantie en reparatie, betalingen en meer.

Afwijkingen tijdens de lockdown

De winkels van Coolblue zijn tijdens de lockdown in Nederland gesloten. U kunt uw bestelling wel via de website plaatsen en het pakket laten thuisbezorgen. Als u bij Coolblue voor 23:59 besteld dan wordt het pakket dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen is uw pakket de volgende werkdag in huis. Door drukte bij de verzend diensten in Nederland kan het tijdens de corona crisis voorkomen dat de levering van uw pakket vertraging oploopt. Houd voor een actuele status van uw zending de track & trace code in de gaten.

Lukt het niet om uw apparaten zelf te installeren, dan kunt u ook tijdens de lockdown rekenen op de installatieservice van Coolblue. De installatieservice is niet open voor alle producten maar om u te helpen bij het installeren van uw producten kunt u de doe-het-zelf tips van de installateur raadplegen. Zo houdt Coolblue u en haar werknemers veilig tegen het corona virus. Als uw apparaat door een medewerker van Coolblue geïnstalleerd moet worden dan word dit bij het product aangegeven. Vanzelfsprekend worden de maatregelen tegen het coronavirus ook bij u als klant thuis nageleefd.

0 gedachten over “Coolblue”

  1. Mega veel inkopen gedaan tijdens blackfriday en nog steeds super blij mee 😀

Plaats een reactie