Kapperskorting.com

Kapperskorting.com is dé kappersgroothandel van Nederland en België. U kunt bij deze webshop rekenen op flinke kortingen op een breed aantal producten van grote topmerken, maar ook de minder bekende, in opkomst zijnde labels. Bij kapperskorting.com kunt u terecht voor kappersbenodigdheden zoals haarverzorgingsproducten, föhns, verf en droogkappen. De webshop heeft maar liefst 15.000 producten van 150 verschillende nationale en internationale merken in huis. Denkt u bijvoorbeeld aan Babyliss Pro, L’Oréal en Schwarzkopf. Ook bent u hier aan het juiste adres voor aanverwante beautyproducten. De webshop is geschikt voor eigenaren van kapsalons, maar ook voor thuiskappers en mobiele kappers.

Het Haibu Experience Center

Kapperskorting.com besloot een tijd geleden ook gehoor te geven aan de behoefte van zijn klanten aan een fysieke winkel. Daaruit is het Haibu Experience Center in het centrum van Amersfoort voortgevloeid. Ook in deze fysieke winkel vindt u alle professionele haar- en beautyproducten die u maar nodig heeft. Naast de reguliere openingstijden worden er ook zogeheten experience days georganiseerd. Deze workshops zijn echter niet de enige aanvulling op de fysieke winkel. Binnen deze ruimte is het namelijk ook mogelijk om een fysieke werkplek te huren. Een stoel huren doet u per half uur. Deze winkel, trainingscentrum en werkplek in één is zeven dagen per week geopend.

Contact met Kapperskorting.com

Kapperskorting.com streeft ernaar om u producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn, of wilt u simpelweg een vraag stellen over het bedrijf of één van zijn producten, dan neemt u middels het telefoonnummer 0545 721091 contact op met de klantenservice van het bedrijf. Deze is op werkdagen tussen 09.30 en 17.30 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken, of middels WhatsApp een bericht sturen naar het mobiele telefoonnummer 06 22577529.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Kapperskorting.com, Parallelweg 9, 7141 DL Groenlo E-mail: info@kapperskorting.com Website: https://www.kapperskorting.com Facebook: https://www.facebook.com/Kapperskorting Instagram: https://www.instagram.com/kapperskorting/

8 gedachten over “Kapperskorting.com”

  1. Super goede webshop met waanzinnige kortingen. Heb hier een aantal keren besteld en het is gewoon echt top. Geen idee hoe jullie het doen. Maar bedankt!

  2. Goeie haarproducten, heb echt goede ervaringen en het is veel betere kwaliteit dan die producten uit de drogist.

  3. Hele goede webshop met unieke producten. Ben blij dat ik jullie producten via mijn salon kan aanbieden.

  4. Zeer goede webshop, wij werken samen met Kapperskorting. Goede mensen met een goede service.

  5. Goede webshop, hier kan ik alles krijgen wat ik anders alleen bij de kapper kan kopen.

  6. Via een tip van mijn kapper op deze webshop terecht gekomen. Bestelling kwam netjes aan en het zijn inderdaad hele goede producten. Mooi dat dit ook beschikbaar is voor particulieren.

Plaats een reactie