Kaartje 2go

Kaartje 2go geldt al 12,5 jaar als een van Nederlands marktleiders op het gebied van online kaarten. Voor welke gelegenheid u ook een kaart nodig heeft, u vindt hem op deze website. Wanneer u uw kerst-, verhuis-, trouw-, jubileum-, condoleance-, verjaardags- of andere kaart op werkdagen vóór 20.00 verstuurt, wordt deze dezelfde dag nog op de post gedaan. Bij Kaartje 2go maakt u uw eigen kaart. Het al brede assortiment wordt regelmatig uitgebreid, zodat u altijd volop de keuze heeft. Wordt u lid van Kaartje 2go, dan kunt u rekenen op aantrekkelijke kortingen. Met de bonuspunten die u spaart, bouwt u een tegoed op.

Het toevoegen van presentjes

U kiest een kaart uit één van de vele kaarten van de diverse ontwerpers of kiest uw eigen foto. Vervolgens past u de tekst en de kleuren aan en voegt u eventueel nog foto’s of stickers toe. Kaartje2go regelt vervolgens de rest. Na het ontwerpen van het kaartje, bestaat er op de website van Kaartje 2go nog de mogelijkheid om er een cadeautje aan toe te voegen. U kunt kiezen uit onder andere cadeaubonnen, chocolade, snoep, thee of wijn. Zo wordt een kaart een extra feestelijk presentje. De cadeaus zijn allen voorzien van een duidelijke omschrijving, foto’s en prijs.

Contact met Kaartje 2go

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Kaartje 2go of één van zijn producten? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het online kaartenbedrijf door te bellen naar 030 8700270. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 18.00. Uw vragen kunt u ook direct via de chat op de website stellen. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 22.00 te raadplegen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Kaartje 2go, Eekwal 6, 8011 LD Zwolle E-mail: info@kaartje2go.nl Website: www.kaartje2go.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/kaartje2go Instagram: https://www.instagram.com/kaartje2go/

7 gedachten over “Kaartje 2go”

  1. Wij hebben een verhuiskaartje gestuurd met Kaartje2Go en dat is gelukkig allemaal goed gegaan. Redelijk goedkope manier om iedereen te laten weten wat je nieuwe adres is.

  2. Fantastische webshop om makkelijk een foto van je telefoon als ansichtkaart naar familie of vrienden te sturen.

  3. Handig om tijdens je vakantie een vakantiefoto te sturen vanuit het buitenland. Heel leuk!!

  4. Uitstekende webshop, goede verstuurservice en je kunt ook eigen foto’s uploaden. Toppie

  5. Erg leuk, je kunt hier veel, eigen ontwerp sturen, bestaande ontwerpen en zelfs kadotjes toevoegen. Kortom, ideaal om iemand te bedanken.

  6. Mijn man en ik hebben onze trouwkaarten via kaartje2go verstuurd. Dit is heel goed bevallen. Vriendelijke mensen en een stuk goedkoper dan een zaak hier in het dorp.

Plaats een reactie