Kamera Express

Kamera Express is de grootste winkel van de Benelux op het gebied van camera’s en camerabenodigdheden. Naast de webshop bestaan er in Nederland ook 20 fysieke winkels. Kamera Express mag zich inmiddels al ruim 20 jaar dé foto- en videospecialist van ons land noemen. Het bedrijf streeft ernaar meer te zijn dan alleen een verkooppunt en bedient zijn klanten om die reden ook met kennis van zaken en mogelijkheden tot verdieping. Regelmatig worden er workshops, masterclasses en (buiten)activiteiten georganiseerd. Zo bent u er ook aan het juiste adres voor het naar een hoger niveau tillen van uw vaardigheden en het delen van uw passie met anderen.

Kamera Express Academy

In lijn met het streven van Kamera Express om u van mogelijkheden tot verdieping en ontwikkeling te voorzien, is de Kamera Express Academy opgericht. Op dit online platform kunt u cursussen volgen om zo de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen en uw technieken bij te schaven. De cursussen worden stuk voor stuk door professionals vervaardigd. Cursussen zijn er voor fotografen van alle niveaus. Omdat het videocursussen betreffen, is het mogelijk om deze geheel op uw eigen tempo te volgen. Cursussen bestaan er op het gebied van fotografie en film en video, maar ook specifiek gericht op belichting. De opgedane kennis kunt u vervolgens direct in de praktijk toepassen.

Contact met Kamera Express

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Kamera Express of één van zijn producten of diensten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf middels het telefoonnummer 085 8888013. De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 00.00 geopend, op zaterdag van 09.00 tot 11.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Kamera Express BV, Essebaan 55, 2908 LJ Capelle aan den IJssel E-mail: info@kamera-express.nl Website: https://www.kamera-express.nl Facebook: https://www.facebook.com/kameraexpress Instagram: https://www.instagram.com/kameraexpress/

10 gedachten over “Kamera Express”

 1. Je viens de recevoir le pare soleil pour zoom Tamron 70-200 vendu pour cet objectif mais qui ne se monte pas dessus, donc vu le prix j’aimerais le renvoyer et être remboursé.

 2. helaas was de verbinding niet helemaal optimaal.
  de medewerker van kamera express was helaas niet instaat om mij te verstaan.
  Ik heb mijn vraag middels email gesteld. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat erop gereageerd gaat worden.

 3. Mijn prachtige Canon Mark3 body ging kapot binnen garantietermijn, ik heb helaas even zonder gezeten… maar ik heb nu een splinternieuwe weer gekregen!

 4. Leuke shop, goede winkel in Leeuwarden. Ik vind de mensen kundig en hebben mij goede adviezen gegeven. Ik zou hier zeker weer komen.

 5. Afgelopen week wat nieuwe spullen gekocht voor mijn zoon. Hij heeft tegenwoordig een eigen YouTube kanaal en dat gaat erg goed. Dank!

 6. Voor mijn zoontje heb ik bij jullie een vlog set gekocht. Hij is er erg blij mee en bedankt voor jullie hulp!

 7. Dit is by far de beste webshop voor camera’s. Ben zelf een professional en koop hier eigenlijk alles! Super gewoon

 8. Wij hebben hier onze lampen gekocht om bedrijfsvideo’s te maken. Is allemaal goed gegaan.

 9. Na een beetje onderzoek heb ik mijn spiegelreflex camera bij Kamera Express gekocht. Dit is uitstekend bevallen. Ik kan deze webshop aanraden.

Plaats een reactie