Kaartenhuis

Het Kaartenhuis bestaat inmiddels al 20 jaar. Waar het eerst begon als een online platform voor het versturen van e-cards, wat in die tijd mateloos populair was, maakt u nu gebruik van de website om échte kaarten te kunnen versturen. U heeft op de website keuze uit wel honderden verschillende kaarten, geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Of dit nu een verjaardag, jubileum, geboorte, overlijden of iets anders is. De kaarten en uitnodigingen bestelt u in pakketten, welke u vervolgens thuis ontvangt en zelf verstuurt. Om het u gemakkelijk te maken, bestaat er de mogelijkheid om postzegels aan uw bestelling toe te voegen. Zo hoeft u daarvoor niet meer de deur uit.

Door u gepersonaliseerde kaarten

Het overgrote deel van de kaarten die u op de website treft, kunt u zelf personaliseren. Dit doet u door bijvoorbeeld een foto of een door uzelf geschreven tekst aan het product toe te voegen. De kaart maakt u helemaal naar eigen wens op. Naast bestaande ontwerpen kunt u kiezen voor fotokaarten, kaarten met templates om zelf een foto in te plaatsen en nog veel meer. De website geeft u een handig overzicht van de mogelijkheden per categorie. Kaartenhuis zorgt ervoor dat uw bestelling op tijd binnen is en dat u daar ook nooit te veel voor betaalt.

Contact met Kaartenhuis

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Kaartenhuis? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het online kaartenbedrijf, welke uitsluitend per e-mail bereikbaar is. Hiervoor maakt u gebruik van de link die u op de website onder het kopje ‘contact’ treft. Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van de chat op Facebook. Uw bericht wordt daar doorgaans binnen een uur beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend E-mail: onbekend. Communicatie via e-mail komt tot stand via de link op de website (https://kaartenhuis.zendesk.com/hc/nl/requests/new). Website: https://www.kaartenhuis.nl Facebook: https://www.facebook.com/hetkaartenhuis/

6 gedachten over “Kaartenhuis”

  1. Heel erg leuk, stuur je eigen foto op een echte kaart naar familie of vrienden. Heb het gedaan voor de uitnodiging van mijn feest. Is allemaal erg goed gegaan.

  2. Maak tijdens mijn vakanties vaak gebruik van het kaartenhuis. Reuze handig!

  3. Mega handig om je kaarten gewoon online te kunnen versturen. Dankbaar gebruik gemaakt van jullie service tijdens mijn stage op Aruba.

  4. Goede service, wij hebben onze kerstkaarten via Kaartenhuis verstuurd. Erg mooi en is allemaal goed aangekomen. Zo ver wij hebben gehoord 😉

  5. Heel erg handig om eigen foto’s op een ansichtkaart te versturen. Mijn ouders gebruiken het tegenwoordig ook.

  6. Handig om snel een kaart te v ersturen vanuit het buitenland. Heb hier meerdere keren dankbaar gebruik van gemaakt.

Plaats een reactie