Intersport

Voor iedereen die zich graag fit voelt en veel plezier beleeft aan het sporten, is er Intersport. De sportkleding en –toebehoren gigant bestaat inmiddels alweer ruim vijftig jaar. Intersport werd aan het eind van de jaren zestig in Parijs opgericht door tien verschillende inkooporganisaties uit diverse Europese landen, waaronder ook Nederland en België. Vandaag de dag is het hoofdkantoor van de organisatie vlakbij de Zwitserse hoofdstad Bern gevestigd. Intersport beschikt inmiddels over maar liefst 5300 winkels in meer dan veertig landen, verspreid over een wereldwijd netwerk. Dit betekent dat u in uw nabijheid dus altijd wel een filiaal vindt.

Bring sports to the people

Bij Intersport betreffen alle filialen zogeheten franchise filialen. Intersport heeft hier bewust voor gekozen om zo de kracht van de internationale winkelformule met het inzicht en de betrokkenheid van de lokale ondernemers te combineren. Winkelt u bij een Intersport filiaal, dan kunt u dus altijd rekenen op de deskundigheid en het enthousiasme van de aanwezige medewerkers. De slogan van Intersport is ‘Bring sports to the people’. Met andere woorden: Intersport probeert het sporten met zijn sportkleding en –artikelen voor u nóg leuker te maken, waardoor u net dat tikkeltje sterker wordt gemotiveerd tot het hanteren van die gezonde levenswijze.

Contact met Intersport

Intersport streeft er uiteraard naar u altijd volledig naar uw wens van dienst te kunnen zijn. Bent u echter ontevreden over een product, of heeft u een algemene vraag of opmerking over een artikel of Intersport zelf? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de sportgigant. Binnen Nederland gebruikt u daarvoor het telefoonnummer 033 253 2533. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Intersport.nl, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken E-mail: service@intersport.nl Website: https://www.intersport.nl Facebook: https://www.facebook.com/IntersportNED/ Instagram: https://www.instagram.com/intersportnl/

6 gedachten over “Intersport”

  1. Voor mij is er simpelweg geen betere. Alleen maar A merken, altijd goed advies wanneer ik het nodig heb. Ik hoop nog lang al mijn sportkleding en spullen bij jullie te kunnen kopen.

  2. Als personal trainer sport ik veel en wil ik goede kwaliteit, maar ook goed advies. Dit is gewoon simpelweg het beste bij Intersport.

  3. Uitstekende zaak voor je wintersport. Volledig nieuwe outfit gekocht en kreeg goede adviezen.

  4. Een specialist op sportgebied! Ik kom vaak in andere sportwinkels en die hebben toch aanzienlijk minder goede producten of kennis in huis.

  5. Betrouwbare winkel. Altijd kwaliteitsspullen icm een uitstekende service. Ben zelf een fanatieke sporter en kom graag bij de plaatselijke intersport.

  6. Top zaak, koop hier mijn tennis spullen en word altijd erg goed geholpen (Drachten). Totziens, Leo

  7. De gerenommeerde sportzaak in Nederland. Ik denk dat iedereen die op wintersport gaat wel ervaring heeft met Intersport. Betrouwbaar en echte specialisten.

Plaats een reactie