Intergard

Intergard is een importeur en online groothandel van tuinartikelen. Het internationaal georiënteerde Intergard mag zich hét tuinwarenhuis van Nederland noemen. Behalve het feit dat het bedrijf klanten uit heel Europa tot zijn klantenbestand mag rekenen, werkt het ook samen met fabrikanten van over de hele wereld. De producten worden vanuit diverse continenten geïmporteerd. Zo kan Intergard zijn klanten niet alleen een breed assortiment en hoge kwaliteit, maar ook de beste prijzen bieden. Intergard is namelijk een directe importeur en betaalt daardoor geen kosten voor tussenliggende schakels. Bij het online tuinwarenhuis bent u aan het juiste adres voor onder andere blokhutten, barbecues, tuinschermen, sierbestrating, tuinmeubelen en speeltoestellen.

Snelle levertijd in heel Europa

Niet alleen heeft u bij Intergard de keuze uit een breed assortiment, ook indien u specifieke productwensen heeft, kunnen deze door het warenhuis worden gerealiseerd. Aan de hand van monsters of tekeningen kunt u Intergard op de hoogte stellen van uw wensen en vereisten. De producten die u op de website van Intergard vindt, zijn snel leverbaar en ook nog eens in heel Europa. Vanwege het internationale klantenbestand kunnen klanten door het bedrijf in diverse talen te woord worden gestaan. Intergard hecht bovendien waarde aan het milieu, waardoor het eveneens een groot aantal milieuvriendelijke producten in zijn assortiment heeft opgenomen. Deze producten zijn duurzaam verkregen.

Contact met Intergard

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Intergard of een specifiek product? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de klantenservice middels het telefoonnummer 0546 579030. Van maandag tot en met donderdag zijn de medewerkers tussen 08.30 en 16.00 beschikbaar en op vrijdag tussen 08.30 en 15.00. In de weekenden is het bedrijf gesloten. Indien gewenst, kunt u ook het contactformulier op de klantenservicepagina van de website invullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Intergard, Ambachtsweg 8, 7641 AA Wierden E-mail: info@intergard.eu Website: https://www.intergard.eu Facebook: https://www.facebook.com/Intergard Twitter: https://twitter.com/intergard

6 gedachten over “Intergard”

  1. Onlangs een bestelling geplaatst voor wat spullen die ik nodig had voor de tuin. Duurde wel even, maar werd netjes geleverd. Keurig.

  2. Hebben gisteren onze nieuwe schutting bezorgd. Prima zaak

  3. Prima online bouwmarkt voor tuinzaken. Ideaal voor wanneer je de tuin serieus gaat aanpakken.

  4. Heb een kunststof kliko ombouw gekocht. Kwam eerder dan verwacht, Alles transparant en duidelijk.

  5. We hebben heir onze schutting gekocht. Is allemaal goed verlopen! Prima webshop!

Plaats een reactie