Internet Toys

Internet Toys is dé online speelgoedwinkel van Nederland. Momenteel telt het assortiment wel een miljoen producten van zowel bekende als minder bekende merken. Het speelgoed is op de website in handige categorieën ingedeeld, waardoor u altijd snel vindt waarnaar u op zoek bent. Ook zijn alle producten op voorraad, waardoor bestellingen vaak de volgende werkdag al geleverd kunnen worden. Internet Toys is onderdeel van TOM, een internationaal e-commerce bedrijf dat in 2005 werd opgericht en inmiddels over negen verschillende webshops beschikt. Naast speelgoed verkoopt TOM in de andere webshops ook boeken, sportproducten, brillenmode en meer. TOM behoort tot de grootste en snelst groeiende webshops van Europa.

Speelgoed voor binnen en buiten

Bij Internet Toys vindt u zowel speelgoed voor buiten als voor binnen. Zo wordt er aan alle behoeften van kinderen op dit gebied beantwoord. Schijnt de zon, dan vermaken ze zich zorgeloos met het speelgoed dat voor buitenshuis is bedoeld. En regent het een dagje, ook dan biedt Internet Toys tal van producten waarmee de dag alsnog voorbij vliegt. Hierbij kunt u denken aan puzzels, familiespelletjes en knutselspeelgoed. Het assortiment van Internet Toys bevat speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er voor de baby’s speelgoed om de eerste ontwikkeling te ondersteunen en voor oudere kinderen speelgoed dat aansluit bij de vereisten en behoeften op de basisschool.

Contact met Internet Toys

De klantenservice van Internet Toys kan niet telefonisch bereikt worden. Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht, dan kunt u contact opnemen via de klantenservicepagina van de webwinkel. U kunt daar het contactformulier invullen, of ervoor kiezen middels de button links onderaan op de website direct een chat te starten. Via het contactformulier ingediende gegevens worden door Internet Toys zo spoedig mogelijk beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: T.O.M. b.v., Tom Omnichannel Management, Rootven 18, 5531 MB Bladel (NB) E-mail: klantenservice@tom-bv.com Website: https://www.internet-toys.com Facebook: https://www.facebook.com/tombvcom Instagram: https://www.instagram.com/tombvcom/

9 gedachten over “Internet Toys”

  1. Ik heb hier veel leuker speelgoed gevonden dan bij de andere grote ketens. Vooral ook het buitenspeelgoed vond ik hier erg leuk!.

  2. Leuke webshop om redelijk goedkoop leuke kadotjes te kopen voor de kids. Bevalt uitstekend. X Benthe

  3. Veel keus, scherpe prijzen en snelle verzending. Valt mij absoluut mee. Het is tegenwoordig toch wat voordeliger om speelgoed online te bestellen.

  4. Voor mijn kleinkinderen een kado online besteld. Is gelukkig allemaal goed gegaan. Vriendelijk bedankt.

  5. Voor de kids mooie kados gekocht voor de verjaardagen. Leuk assortiment. Nu afwachten of alles netjes aankomt.

  6. Hele goede online speelgoedwinkel. Heb meerdere dingen gekocht voor Sinterklaas en ging heel goed.

  7. Geweldig assortiment. Veel keuze en bestel hier regelmatig voor de kids.

Plaats een reactie