Internet Bikes

Internet Bikes is de goedkoopste online fietsenwinkel van Nederland. Of u nu op zoek bent naar een citybike, omafiets, kinderfiets of zelfs elektrische fiets, bij Internet Bikes bent u aan het juiste adres. Niet alleen heeft de webshop een groot assortiment, hij hanteert ook nog eens de scherpst mogelijke prijzen. Behalve ‘standaard’ en elektrische fietsen vindt u bij Internet Bikes ook sportieve modellen zoals racefietsen en BMX’en. Zo kan elk type fietser bij deze webshop terecht. Op de website zoekt u eenvoudig op type fiets of op merknaam. U heeft uw bij Internet Bikes bestelde fiets snel in huis, maar ook altijd dertig dagen bedenktijd.

Meer dan alleen het breedste assortiment fietsen

Niet alleen bent u bij Internet Bikes aan het juiste adres voor het breedste assortiment fietsen. In de webwinkel vindt u namelijk ook nog eens alle accessoires die u nodig heeft voor uw stalen ros. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan fietsverlichting, fietstassen en fietszitjes voor kinderen. Ook binnen- en buitenbanden zijn via de webshop te bestellen, net als fietsgereedschap en onderhoudsproducten. Om het geheel af te maken, biedt Internet Bikes u ook de extra optie van afmontage aan. Zo wordt onder andere de ketting gespannen, het voorwiel gemonteerd en de versnellingen en remmen afgesteld. Op deze manier hoeft u zelf niets meer aan u fiets te doen en kunt u hem na levering direct gebruiken.

Contact met Internet Bikes

De klantenservice van Internet Bikes is niet telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag, opmerking of misschien een klacht, dan neemt u contact op met een medewerker van het bedrijf via de klantenservicepagina van de webwinkel. U kunt daar het contactformulier invullen, of ervoor kiezen middels de button links onderaan op de website direct een chat te starten. Internet Bikes beantwoordt via het contactformulier ingediende gegevens zo spoedig mogelijk.

Overige contactmogelijkheden

Adres: T.O.M. b.v., Tom Omnichannel Management, Rootven 18, 5531 MB Bladel (NB) E-mail: klantenservice@tom-bv.com Website: https://www.internet-bikes.com Facebook: https://www.facebook.com/tombvcom Instagram: https://www.instagram.com/tombvcom/

11 gedachten over “Internet Bikes”

  1. Waar blijft mijn bestelling met het nummer 1378741716

Plaats een reactie