IJssalon Clevers

Over Clevers

Dagelijks wordt bij Clevers ambachtelijk ijs geserveerd. Hiervan kunt u zowel in de ijssalon als op het terras genieten. Er zijn talloze smaken en coupes om uit te kiezen, dus er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

Ook heeft IJssalon Clevers lactose vrij ijs. Van het lactose vrije ijs zijn altijd de volgende smaken te krijgen: aardbeien, bosbessen, citroen, framboos, kiwi, mango, passievrucht en sinaasappel. Daarnaast zijn er in de ijssalon ook altijd enkele ijstaarten op voorraad.

Mocht u graag eens een ijskar willen huren dan is ook dit mogelijk bij Clevers! Al vanaf 50 bollen ijs is er een ijskar te huren. Of het nu om een feest, bedrijfsfeest, BBQ of marketingactie gaat, Clevers is ertoe in staat. U kunt advies krijgen over het type ijskar dat past bij uw gelegenheid en er zijn opties om uw eigen logo op de ijskar te zetten. Daarnaast kunnen er ook smaakkaartjes bij het ijs geplaatst worden voorzien van een bedrijfslogo.

In 2018 is de Clevers ijssalon in Grubbenvorst genomineerd voor ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’ en zijn zij de winnaar van de Zilveren IJscreatie. Genoeg reden dus om een keer van het Clevers ijs te gaan smullen.

Vestigingen:

IJssalon Clevers heeft zes vestigingen in het zuiden van Nederland. Namelijk in Arcen, Grubbenvorst, Overloon, Plasmolen, Roermond en Kessel. De ijsmakerij waar al het ijs van Clevers wordt gemaakt ligt in Grubbenvorst. Zij dragen dan ook de titel SVH Meesterijsbereider, de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs en het bereiden van ijs die in Nederland te behalen is.

Contactgegevens

Openingstijden:
IJssalon Clevers is dagelijks van 10.30-22.30 geopend. De Clevers vestiging in Roermond is echter van 10.30-19.30 geopend.

Twitter: https://twitter.com/ijssalonClevers
Facebook: https://www.facebook.com/ijssalon.clevers/
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van IJssalon Clevers: http://www.clevers.nl/

6 gedachten over “IJssalon Clevers”

  1. Lekkerder ijs dan hier ga je nergens krijgen! Verrreweg de beste die ik ken!

  2. Helemaal verliefd op deze ijssalon, wij halen hier in de zomermaanden regelmatig een ijsje, mooi centraal gelegen in Roermond.

  3. Heerlijke ijs en een zeer vriendelijke service. Ik had een aantal vragen over het ijs en deze zijn erg keurig door een meisje beantwoord.

  4. Fijn, bedankt voor de info. Ben snel doorgeschakeld en snel geholpen. Ook wel eens prettig….

  5. Bedankt voor deze informatie! Geweldige zaak, een aanrader.

Plaats een reactie