Het Goed

Laat u verrassen in Het Goed door het enorme scala aan hergebruikte artikelen. Het Goed is een enorm warenhuis waar personen hun overtollige spullen kwijt kunnen. Alle producten worden persoonlijk gesorteerd. Producten die u hier onder andere kunt verwachten zijn: kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.

Wat kunt u verwachten bij Het Goed

Het is moeilijk om te beschrijven wat u allemaal kunt verwachten bij Het Goed, aangezien het aanbod afhankelijk is van wat de mensen binnen brengen. Vandaar dat het altijd leuk is om een bezoekje te brengen te uzelf te laten verbazen over de leuke en goedkope producten.
Vooral als u op zoek bent naar een (compleet) nieuwe inboedel is het zeker waard om hier eens een kijkje te nemen. Aangezien het allemaal hergebruikte artikelen zijn, is de prijs aanzienlijk lager dan de prijs bij nieuwe producten.
Online post het bedrijf een deel van het huidige assortiment. Vanzelfsprekend kan Het Goed niet constant het gehele assortiment bijhouden, hier is het veel te dynamisch voor. Echter, voorafgaand aan uw bezoek kunt u alvast een kijkje nemen op de website. Naast het online assortiment is het natuurlijk ook leuk om uzelf te laten verrassen met het actuele assortiment.
Indien u veel producten over heeft die simpelweg te veel plek innemen, kan Het Goed u helpen. Het Goed biedt namelijk de service aan om persoonlijk langs te komen om uw overtollige spullen op te halen. Op deze manier geeft u terug aan de maatschappij terwijl u tegelijkertijd ook meer ruimte creëert in uw woning.

Contactgegevens van Het Goed

Het Goed is eenvoudig te bereiken met de fiets of auto. Het is op fietsafstand van het treinstation in Venlo en ligt net buiten het centrum. Het adres van Het Goed in Venlo is Hagerhofweg 14, 5912 PN Venlo. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via: 077 – 382 77 66
Het Goed is tevens actief op social media, het is zeker eens leuk om een kijkje te nemen op de volgende kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/hetgoedkringloopwinkels
Twitter: https://twitter.com/hetgoed
Youtube: https://www.youtube.com/user/creatiefhergebruik
Instagram: https://www.instagram.com/hetgoed/

4 gedachten over “Het Goed”

  1. Hele goede kringloop zaak, ik koop hier al jaren mijn spullen en ben altijd zeer blij met het aanbod. Wanneer ik spullen niet meer gebruik, dan breng ik deze terug naar de winkel.

  2. Zeer goed initiatief, bedankt voor het doorschakelen en kom zeker terug voor alle mooie spulletjes in jullie warenhuis.

  3. Hele goede winkel, super leuke spullen en fijn dat 2e hands artikelen weer een goede bestemming krijgen. Top!

Plaats een reactie