HomingXL

HomingXL

HomingXL is een online woonspecialist voor huis en tuin. Met het ruime assortiment aan producten maakt u van uw huis een echt thuis. De producten op de website zijn in handige categorieën ondergebracht waardoor het vinden van het door u gewenste artikel een fluitje van een cent is. Homing XL werd in 2006 opgezet als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een retailer met een rol van betekenis op de Nederlandse markt. Naast meubilair verkoopt Homing XL ook materialen waarmee u zelf aan de slag kunt. De producten worden gewaardeerd door zowel professionele klussers als doe-het-zelvers. Het assortiment bedraagt momenteel om en nabij de 4.000 artikelen.

Laagste prijsgarantie

HomingXL heeft tal van productcategorieën op het gebied van huis en tuin. De webwinkel streeft er niet alleen naar u een brede keuzemogelijkheid en een hoge kwaliteit te bieden, maar wil dat u uw producten ook nog eens tegen de laagst mogelijke prijs kunt aanschaffen. Daarom is de laagste prijsgarantie in het leven geroepen. HomingXL controleert op dagelijkse basis de door de concurrenten gehanteerde prijzen om deze garantie te kunnen waarmaken. Mocht u onverhoopt toch hetzelfde product elders tegenkomen met een aantrekkelijker prijskaartje? Door contact op te nemen met de klantenservice kan dit direct worden rechtgezet.

Contact met Homing XL

HomingXL streeft er elke dag met al zijn medewerkers naar om u als klant van kwalitatief hoogwaardige producten en een goede klantenservice te voorzien. Mocht u onverhoopt toch een opmerking of klacht over het bedrijf of een van de producten hebben, of wilt u gewoon een vraag stellen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van HomingXL middels het nummer 018 3629788. De klantenservice is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar en in het weekend gesloten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: HomingXL, Stuartweg 4C, NJ Vianen E-mail: info@homingxl.nl Website: https://homingxl.nl Facebook: https://www.facebook.com/homingxlnl Instagram: https://www.instagram.com/homingxl/

6 gedachten over “HomingXL”

 1. Order not delivered complete.

  Customer feedback not provided as agreed during delivery complain, HomeXL should contact us before 4pm otherwise we were asked to call them after 4pm, of course their phone service is out from on 4pm.

  Home improvement at our side delayed and we had to cover the additional cost due HomignXL pour service.

  HomignXL do not provide / offers compensations for the inconveniences caused to Customers.

  Currently waiting for the rest of the order to be delivered.

 2. Nu we deze zomer toch meer thuis zijn, hebben wij lekker ingeslagen bij HomingXL. Je kan hier echt alles vinden en we hebben er echt een mooie prijs voor betaald. Ik heb vergelijkbare spullen bij de bouwmarkten gezien, maar die waren toch een stuk duurder; Absolute aanrader!

 3. Wilde artikelen voor mijn nieuwe tuin bestellen. Deze waren alleen nog bij homingxl en ik had ze de volgende dag al in huis. Heel erg blij mee.

 4. Hier hebben wij voor onze nieuwe woning flink wat nieuwe spullen gekocht. Wat een geweldige zaak. Doet gewoon wat ze beloven en wwe vonden ze ook niet duur.! Super!

 5. Leuke nieuwe tuinset gekocht voor komende zomer. Is erg mooi en goede kwaliteit.

 6. Hele goede woonzaak. Heb hier meerdere malen gekocht en is ontzettend goed bevallen.

Plaats een reactie