Horloge.nl

Horloge.nl is een onderdeel van de Holland Watch Group B.V. en is een specialist in de online verkoop van horloges. Horloge.nl streeft ernaar om u als klant optimaal te bedienen. Het bekijken van horloges alvorens u ze bestelt, adviezen over diverse horloges en reparaties ervan zijn middels Horloge.nl allemaal mogelijk. De Holland Watch Group B.V. beheert meerdere webwinkels en is volledig verantwoordelijk voor de inkoop van zijn producten. Daardoor kunt u bij Horloge.nl op scherpe prijzen, snelle leveringen en een hoogwaardige klantenservice rekenen. Behalve de webshop heeft Horloge.nl een winkel in Breda en een flagship store in Rotterdam. Naast horloges verkoopt de winkel ook merk- en universele horlogebanden.

Officieel dealer van tachtig verschillende merken

Bij Horloge.nl bent u aan het juiste adres voor horloges voor zowel dames, heren als kinderen. Op de website zoekt u eenvoudig op merk, type horloge of kleur. Horloge.nl is officieel dealer van wel meer dan tachtig verschillende merken. Zo kan het haast niet anders dan dat u bij deze webshop altijd het horloge vindt dat aansluit bij uw smaak en uw behoeften. Merken als Boss, Calvin Klein, DKNY, Fossil, Guess, Ice-Watch, Michael Kors, Maurice Lacroix en nog veel meer zijn ruim vertegenwoordigd. Bent u er toch niet helemaal zeker van? Laat het exemplaar dan in de winkel bezorgen en bekijk het van dichtbij.

Contact met Horloge.nl

Heeft u een vraag over Horloge.nl of een van de op de website aangeboden producten? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice middels het telefoonnummer 085 4892010. Ook indien u onverhoopt een klacht of een opmerking heeft, maakt u gebruik van dit nummer. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.30 bereikbaar en op zaterdag van 09.00 tot 17.00. Op zondag is de klantenservice gesloten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Holland Watch Group B.V., Willebrordusstraat 14, 3037 TR Rotterdam E-mail: info@horloge.nl Website: https://www.horloge.nl Facebook: https://www.facebook.com/horlogenl Instagram: https://www.instagram.com/horlogenl/

4 gedachten over “Horloge.nl”

  1. Ik heb hier een prachtig Fossil horloge gekocht die ik in de winkels nergens meer kon vinden! Ik ben er super blij mee!

  2. Mooi horloge van Tommy gekocht. Heel erg blij mee 🙂 Uitstekende webwinkel.

  3. Heb hier een nieuw horloge voor mijn vader gekocht. Is allemaal goed verlopen en hij was er erg blij mee. Goede webshop.

  4. Goede webshop met mooie horloges. Betrouwbaar en snelle levering.

  5. Onlangs een G-shock besteld. Ben er enorm blij mee. Goede service en snelle verzending.

  6. Heb hier mijn smartwatch gekocht. Is mij heel goed bevallen. Uitstekende service over welk horloge het beste bij mij past.

Plaats een reactie