Heineken

Heineken N.V. is een van oorsprong Nederlandse bierproducent. Het bedrijf werd in het midden van de negentiende eeuw opgericht en startte in 1873 met het brouwen van bieren van zijn eigen merk. Inmiddels is Heineken uitgegroeid tot een van de grootste producenten ter wereld. Momenteel worden zijn bieren in maar liefst 140 brouwerijen in meer dan zeventig landen geproduceerd. De helft van zijn productie wordt in Europa afgenomen, de rest van de afzet vindt op andere continenten plaats. De Nederlandse brouwerijen bevinden zich in Den Bosch en Zoeterwoude. Het kenmerkende groene flesje met de rode ster kom je vandaag de dag overal tegen, waar u zich dan ook op de wereld bevindt.

Andere merken onder de vlag van Heineken

Heineken is een bier van een zogenaamd lage gisting en heeft daardoor zijn karakteristieke en herkenbare smaak. Heineken is niet alleen een biersoort, maar ook het vlaggenschip van diverse moederbedrijven. Behalve Heineken bieren als Pilsener, Tarwebok, Oud Bruin, Heineken 0.0 en meer bekende namen, is Heineken N.V. in het bezit van diverse merknamen. Daarvan is de bekendste Amstel, maar ook Desperados, Jillz, Murphy’s, Brand en Wieckse vallen onder dit bedrijf. Ditzelfde geldt voor het cidermerk Strongbow Gold, waardoor Heineken zichzelf tevens de grootste ciderproducent van de wereld mag noemen.

Contact met Heineken

Heeft u een vraag, opmerking of klacht, of wilt u om een andere reden contact opnemen met Heineken? Dan doet u dit middels het telefoonnummer 0800 0227789 (Customer Care). Deze kunt u op werkdagen bereiken tussen 08.00 en 18.00. Het telefoonnummer waarmee u direct in contact komt met het hoofkantoor, is 071 5456111. De precieze openingstijden van het hoofdkantoor zijn onbekend.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Burgemeester Smeetsweg 1, 2382 PH Zoeterwoude (adres hoofdkantoor).
Het correspondentieadres is: Heineken Consumer Contact & Care, Antwoordnummer 19090, 2300 VD Zoeterwoude
E-mail: customercare@heineken.com
Website: https://www.heineken.com
Facebook: https://www.facebook.com/HeinekenNL/
Twitter: https://twitter.com/heineken

7 gedachten over “Heineken”

  1. Mijn ervaring met Heineken vandaag is deze: Jullie zijn nog gewoon bezig in Rusland, jullie hebben huiniss gepikt en leveren dat in Rusland, hebben nieuwe type bier gelanceerd in Rusland. Ik kan jullie vertellen dat wij geen Heineken meer gaan kopen. Wat achterbaks en hypocriet zijn jullie, bah ik kots van Heineken.

    Veel afzetplezier in russia

    Rvk2015@gmail.com

  2. Prachtig bedrijf, zowel het product als het bedrijf. Heb er jaren lang met plezier voor gewerkt.

  3. Naast dat Heineken veruit het lekkerste bier uit Nederland is, heeft het ook regelmatig scherpe supermarkt aanbiedingen. Bij ons komt niets anders dan Heineken in huis 😀

  4. Super lekkere pils, koop het eigenlijk alleen maar in de aanbieding haha. Maar veel lekkerder dan Amstel.

  5. Via onze vereniging kan ik goedkoop kratten heineken kopen. Erg lekker bier en vind het veruit het lekkerste Nederlandse pils.

Plaats een reactie