Harman Kardon

Harman Kardon is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat audioapparatuur voor voertuigen produceert. Het bedrijf werd in 1953 in New York opgericht. De ontwikkeling van het bedrijf verliep razendsnel. Vandaag de dag, ruim 65 jaar na zijn ontstaan, is Harman Kardon de hoofdleverancier van audioapparatuur voor tal van voertuigmerken, waaronder BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Toyota en Mini. Meer dan 50 miljoen auto’s die op de weg rijden, zijn uitgerust met systemen en/of apparaten van dit merk. Naast audioapparatuur voor voertuigen ontwerpt en produceert Harman Kardon ook apparatuur voor thuisgebruik.

De focus op innovatie én duurzaamheid

In de productie van zowel zijn software als zijn hardware streeft Harman Kardon er voortdurend naar om zo innovatief mogelijk te zijn. De insteek van het bedrijf is dan ook om de audiovisuele ervaring van welke gebruiker dan ook steeds te blijven verrijken. Harman Kardon verliest het belang van duurzaamheid daarbij echter niet uit het oog. Zijn fabrieken, die zich op verschillende continenten bevinden, zijn erop gericht zo min mogelijk uitstoot en afval te produceren en een minimale hoeveelheid water te verbruiken.

Contact met Harman Kardon

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Harman Kardon of een van de producten van het bedrijf? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer 020 7960986 is op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar. In de weekenden kunt u tussen 10.00 en 16.00 gebruikmaken van dit telefoonnummer. Tevens is het mogelijk om binnen diezelfde tijden gebruik te maken van de online chat op de klantenservice pagina van de website. Buiten de gegeven tijden kunt u op diezelfde pagina een e-mail versturen, die door een van de medewerkers van de afdeling support zo snel mogelijk zal worden beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Harman Consumer Nederland B.V., Herikerbergweg 9, 1101 CN Amsterdam E-mail: Een Nederlands e-mailadres is onbekend. Mails kunt u versturen middels het daarvoor bestemde formulier op de contactpagina van de website. Website: https://www.harmankardon.nl
Facebook: https://www.facebook.com/HarmanKardonNetherlands/
Instagram: https://www.instagram.com/harmankardon/

6 gedachten over “Harman Kardon”

  1. geachte heer /mevrouw

    ik zoek een handleiding voor een harman kardon avr 139/230 kan id daar de handleiding van krijgen via mijn emailadres
    b.v.d A Drenth

  2. Mijn man heeft mij ervan overtuigd om een nieuw geluidssysteem aan te schaffen, Ik zag de ernst er niet heel erg van in, maar wat een genot achteraf!

  3. Waanzinnig goed merk op het gebied van audio. Ben ontzetten tevreden met mijn nieuwe surround set. Je merkt dat dit merk uitsteekt boven de andere merken.

  4. Waanzinnig goede kwaliteit. JBL earbuds zijn ook gemaakt door Harman. Top kwaliteit!!

  5. Prachtig geluid, sinds 2 weken een all surround set van Harman Kardon en ik geniet er heel erg van. Beste aankoop sinds jaren.

  6. Heb jullie speakers zowel in mijn auto als in mijn laptop en ben er super blij mee! Mooi geluid.

Plaats een reactie