Happycar

Happycar is een online prijsvergelijker voor huurauto’s. Het bedrijf werd in 2013 in Hamburg opgericht en geldt momenteel als het grootste vergelijkingsportaal voor huurauto’s in Europa. Of u nu op zoek bent naar een klein autootje, een gezinsauto of een sportieve wagen, via Happycar vindt u altijd een huurauto die aan uw wensen voldoet. De vergelijkingswebsite vergelijkt zowel regionale, nationale als internationale partijen en weet u zo van een ruim aanbod te voorzien. Bovendien vergelijkt Happycar niet alleen de prijzen, maar ook de aanvullende voorwaarden van de diverse aanbieders. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Binnen afzienbare tijd weet u uw auto snel en makkelijk te boeken.

De voordelen van Happycar

Vanwege het ruime aanbod lukt het u bij Happycar om een auto voor een aantrekkelijke prijs te huren, soms tot wel zestig procent goedkoper dan wanneer u zelf op locatie naar een verhuurder zou hebben gezocht. Happycar is niet alleen voordelig vanwege zijn prijzen, maar komt voor u als huurder met nog meer pluspunten. Zo is de huur tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren. Mochten uw plannen onverhoopt dus veranderen, dan hoeft dat financieel geen gevolgen te hebben. De minimale leeftijd voor het huren van een auto verschilt per aanbieder. Wel dient u in alle gevallen te betalen met een creditcard die op naam van de hoofdbestuurder staat.Contact met Happycar Happycar streeft naar een zo duidelijk mogelijke website en optimale klanttevredenheid. Mocht u ondanks dat een vraag of een klacht hebben, of wilt u een opmerking plaatsen over Happycar of uw boeking, dan kunt u dat telefonisch bij de klantenservice van het bedrijf doen. Op werkdagen is Happycar tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar op het telefoonnummer 070 7007350. U kunt tevens van dit telefoonnummer gebruikmaken als u uw huurvoertuig telefonisch wilt boeken.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: boeking@happycar.nl
Website: https://www.happycar.nl
Facebook: https://www.facebook.com/happycarnl/

3 gedachten over “Happycar”

  1. Ik maak regelmatig gebruik van een huurauto, maar had altijd wel het gevoel dat ik teveel betaalde. Nu gelukkig deze website ontdekt nadat ik het van een vriendin hoorde. Nu weet ik elke keer precies dat ik de beste deal heb!

  2. Vaak gebruik gemaakt van Happycar. Uitstekende service en scherpe prijzen.

  3. Was op zoek naar een goede autoverhuurbedrijf voor tijdens onze vakantie in Spanje. Via Happycar verschillende partijen kunnen vergelijken en is gelukkig allemaal goed verlopen.

  4. Afgelopen zomer een auto gehuurd en dat is zeer goed bevallen. Komende vakantie gaan wij dit op dezelfde manier doen en ook weer bij Happy Car.

Plaats een reactie