Guts en Gusto

Bij Guts en Gusto bent u aan het juiste adres voor kleding, schoenen en accessoires zoals riemen, tassen en sieraden. Het modebedrijf, dat sinds 2017 bestaat, richt zich alleen op vrouwenmode en heeft behalve een uitgebreide webshop ook vier fysieke winkels in Nederland. Deze vindt u in Enschede, Arnhem, Utrecht en Eindhoven. Vanaf het prille voorjaar van 2020 zal er een vijfde vestiging in Groningen geopend worden. Het team van Guts en Gusto heeft een passie voor mode en alles wat daarmee te maken heeft en reist door heel Europa, op zoek naar de leukste items. Meerdere keren per week verschijnen er nieuwe items online.

De webshop van Guts en Gusto

Behalve kleding, schoenen en accessoires kunt u bij Guts en Gusto ook diverse woonartikelen aanschaffen. Ook deze uiteraard volgens de laatste trends. Alle artikelen zijn op de website van Guts en Gusto overzichtelijk gesorteerd, waardoor u snel dat product vindt waarnaar u wellicht op zoek bent. Ook bestaat er een aparte ‘coming soon’, waardoor u op de hoogte wordt gebracht van de items die u zeer binnenkort op de webshop kunt verwachten. Wanneer u op werkdagen vóór 21.00 bestelt, wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden. Ook is het mogelijk om deze gratis af te halen in een van de winkels.

Contact met Guts en Gusto

Guts en Gusto streeft ernaar u altijd te voorzien van de leukste mode van de beste kwaliteit. Mocht u ondanks dat een klacht hebben? Of heeft u een vraag of opmerking betreffende een product of het modebedrijf in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het in Enschede gevestigde hoofdkantoor. U bereikt de medewerkers middels het telefoonnummer 085 0471747. De exacte openingstijden zijn onbekend.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Guts en Gusto, Tubantiasingel 1, 7514 AA Enschede
E-mail: info@gutsgusto.com
Website: https://www.gutsgusto.com/nl
Facebook: https://www.facebook.com/GutsGusto/
Instagram: https://www.instagram.com/gutsgusto/

2 gedachten over “Guts en Gusto”

  1. Super cool merk, hele leuke spulletjes. Heb er nu 2 keer besteld en ben e cht een beetje fan 😀

  2. Super leuke kleding en ook nog eens goed betaalbaar. Mooi spijkerjack gekocht en ben er heel erg blij mee

  3. Heb gisteravond de broek Carmen besteld. Vandaag binnengekomen en ben er heel erg blij mee! Ga zeker weer bestellen.

  4. Super leuke winkel, mooie spullen en betrouwbare partij.

Plaats een reactie