Guess

Guess is een Amerikaans kledingmerk dat sinds 1981 bestaat. Het werd opgericht door de van oorsprong Franse Marciano-broers, die van Europa naar de Verenigde Staten trokken om hun droom te verwezenlijken. De broers hadden als doel om een eigen modelabel met unieke kenmerken te lanceren. Iets wat ze duidelijk is gelukt. Vandaag de dag is Guess nog steeds een wereldwijd geliefd label, dat het beste omschreven kan worden als casual met een vleugje glamour. De items worden vaak gekenmerkt door opvallende designs en kleuren. Ook het logo is prominent aanwezig. Guess heeft naast een lijn voor dames en heren ook een kindercollectie.

Aantrekkelijke en praktische accessoires

Online vindt u een ruim aanbod artikelen van Guess. Echter is het ook mogelijk om in de fysieke winkels van dit Amerikaanse modelabel te winkelen. In Nederland kunt u dit onder andere in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Almere en Amsterdam. Ook is Guess vertegenwoordigd in outlets zoals die in Roermond en Lelystad. Guess staat tegenwoordig behalve om zijn kleding nog bekender om zijn accessoires. Naast de horloges en schoenen zijn het vooral de tassen die regelmatig hoge ogen gooien. De tassen zijn voorzien van een trendy vormgeving, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Contact met Guess

Het Europese hoofdkantoor van Guess is in Bioggio in Zwitserland gevestigd. De medewerkers van de klantenservice spreken diverse talen. Ook is het voor u als Nederlandse klant mogelijk om in uw eigen taal te woord te worden gestaan. Voor vragen, klachten of opmerkingen betreffende een product of het modemerk in zijn algemeen, neemt u contact op met +39 0232116840. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 19.00 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Guess Europe SAGL, Strada Regina 44, 6934 Bioggio, Zwitserland E-mail: onbekend Website: https://www.guess.eu/nl/ Facebook: https://www.facebook.com/GUESSEURO/ Instagram: https://www.instagram.com/GUESS/

6 gedachten over “Guess”

  1. Ik vind het prachtige spullen van hoge kwaliteit, ik betaal er graag iets meer voor! Vooral de accessoires zoals horloges en armbandjes ben ik groot fan van!

  2. Betrouwbaar, kwaliteit-vast merk. Mijn ouders kochten dit vroeger al voor mij en draag het nog steeds. Zeer fijn merk.

  3. Super fijne klkeding, goed merk. Ik vind vrijwel alle kleding gaaf van Guess. Ben zeer tevreden.

  4. Voor mijzelf en mijn vriendin een mooi horloge gekocht. Bevalt tot op heden erg goed!!

  5. Ben al jaren trouw aan dit merk. Super goede kwaliteit en betaalbaar.

Plaats een reactie