GWK Travelex

GWK Travelex, dat voorheen bekendstond onder de naam Grenswisselkantoor oftewel GWK, is een Engelse financiële instelling die zich richt op de groothandel en retailverkoop van vreemde betalingen en valuta. De kantoren van dit bedrijf zijn doorgaans te vinden op vliegvelden en grote treinstations. In Nederland vindt u kantoren op zowel Schiphol Airport als Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Het eerste Nederlandse filiaal opende bijna honderd jaar geleden voor het eerst zijn deuren. Inmiddels telt ons land 51 vestigingen, terwijl er wereldwijd meer dan 1400 kantoren van GWK Travelex bestaan. U kunt op de kantoren onder andere vreemde valuta wisselen en online bestellen. Het Nederlandse hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd.

De diensten van GWK Travelex

Wilt u uw euro’s inwisselen voor andere valuta, dan wordt daarvoor door GWK Travelex niet de middenkoers, maar een commerciële wisselkoers voor gebruikt. Met andere woorden: u betaalt een koersopslag. Bestelt u uw geld echter online en haalt u het vervolgens in een kantoor van GWK Travelex op, dan betaalt u geen provisie. Heeft u de vreemde valuta zo snel mogelijk nodig, dan kunt u gebruikmaken van de spoedservice. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Tevens kunt u op de kantoren van GWK Travelex geld versturen en ontvangen middels Western Union. Hiervoor dient u een legitimatiebewijs mee te nemen.

Contact met GWK Travelex

GWK Travelex streeft ernaar om uw opdrachten en verzoeken zo snel en correct mogelijk af te handelen. Heeft u echter een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u hiermee terecht bij de Nederlandstalige klantenservice van dit Engelse bedrijf. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 020 3162097. De medewerkers van de klantenservice staan u op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 te woord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor GWK Travelex Nederland, De Entree 47-49, 1101 BH Amsterdam E-mail: klantenservice@travelex.com Website: https://www.gwktravelex.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/gwktravelex/ Instagram: https://www.instagram.com/gwktravelex/

8 gedachten over “GWK Travelex”

  1. Goedemiddag, waar in amsterdam noord kan ik geld overmaken naar suriname, bv dank

  2. ik heb online vreemde valuta gereserveerd maar na het invoeren van de locatie luchthaven(schiphol) kom ik er na wat onderzoek achter dat de Hoogoordplein helemaal niet op schiphol is en mijn bestelling dus op een kantoor in de bijlmer terecht komt na diverse telefoontjes en mailtjes om de reservering te annuleren heb ik de moed opgegeven er blijkt niemand een concreet antwoord te kunnen geven

  3. GWK is voor mij een betrouwbare partij in binnen en buitenland voor het wisselen van geld, prima valutakoersen.

  4. Betrouwbare partij om snel en veilig geld te verzenden naar het buitenland. Wanneer je de betaling via de app of website aanbied is het wel een stuk goedkoper!

  5. Prima dagkoersen. Voordat ik op reis ga kijk ik vaak even online Ik vind GWK toch wel het meest betrouwbaar.

  6. Goede ervaring met GWK Travelex. Kom regelmatig hoge wisselkoersen tegen, maar die van GWK zijn vrijwel altijd fair.

  7. Doordat ik voor mijn werk veel reis heb ik veel ervaring met wisselkantoren. Bij uitstek is GWK een betrouwbaar wisselkantoor. Gaat altijd goed.

Plaats een reactie