Goedgemerkt

Goedgemerkt is een webshop waar u naamstickers, maar ook kledingstickers en –stempels en SOS naambandjes en naamplaatjes kunt bestellen. De webshop bestaat inmiddels al ruim 15 jaar en ontstond uit het idee van een moeder om wasmachine- en vaatwasmachinebestendige labels te maken om zo de spullen van haar eigen kinderen te merken. U als ouder herkent ook ongetwijfeld de situatie waarin uw kind met de verkeerde spullen thuiskomt. De producten van Goedgemerkt zijn handig voor op het kinderdagverblijf, op school of tijdens kamp en andere (dag)uitjes. De stickers en labels zijn uitvoerig getest en beschikken over een topkwaliteit.

Het assortiment van Goedgemerkt

Goedgemerkt voert een breed assortiment producten. Het bekendst staat de webshop om zijn naamstickers van verschillende formaten. U kunt hierbij kiezen uit diverse kleurencombinaties. Uiteraard zijn de stickers vaatwasser- en magnetronveilig. Met de zwart-witte design naamstickers kunt u zelf iets meer spelen met kleur en lettertype. Ook zijn er de plakgemak kledingstickers die u de moeite van het opstrijken besparen. Deze stickers plakt u eenvoudig in de polyester labels in de kleding van uw kind. En gaat uw zoon of dochter een dagje of langer weg? Dan kunt u hem of haar dankzij de SOS naambandjes en SOS naamplaatjes met een gerust hart uitzwaaien.

Contact met Goedgemerkt

Goedgemerkt streeft naar een zo hoog mogelijke productkwaliteit en een service waarbij het aan niets ontbreekt. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn over een product, of heeft u een vraag of opmerking over een product of Goedgemerkt in het algemeen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze bereikt u op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 middels het telefoonnummer 033 4615834. In het weekend is de klantenservice tussen 09.00 en 17.00 beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nijverheidsweg Noord 130-5, 3812 PN Amersfoort E-mail: info@goedgemerkt.nl Website: https://www.goedgemerkt.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Baby-Goods-Kids-Goods/Goedgemerkt-156422871044587/ Instagram: https://www.instagram.com/goedgemerkt/

1 gedachte over “Goedgemerkt”

  1. Wij gebruiken deze website wel eens voor onze events. Ideaal voor je branding. Prijzen zijn ook prima

  2. Leuk voor een kinderfeestje om spulletjes te personaliseren. Wij hebben dat voor ons Kimmetje gedaan en was een groot succes.

  3. Waanzinnig leuke webshop, hier heb ik samen met een groepje vriendinnen een bestelling geplaatst voor onze vakantie. Is goed bevallen. XXX Kim

Plaats een reactie