Go4inkt

Go4inkt is een relatief jonge webshop die in 2007 het levenslicht zag, na al drie jaar ervaring te hebben opgebouwd op het gebied van de verkoop van deze producten. Go4inkt is ontstaan uit de zoektocht van het bedrijf Alterna B.V. naar betaalbare toners en cartridges. Na lang zoeken en uitproberen lukte het dit bedrijf om 70 tot wel 80 procent op hun uitgaven aan printkosten te besparen. Hieruit vloeide het idee voort om ook andere ondernemers en consumenten van deze lage kosten te laten profiteren. De webshop van Go4inkt heeft sinds zijn oprichting enkele ontwikkelingen doorgemaakt en is inmiddels flink uitgebreid. Ook werd het assortiment met andere producten verbreed.

Inktpatronen en toners van alle grote merken

Go4inkt voert een breed assortiment inktpatronen en toners, waardoor u vrijwel altijd zult vinden waarnaar u op zoek bent. Op de website van Go4inkt kunt u handig op zowel printertype als op inktpatroon- of tonernummer zoeken. Er zijn inktpatronen en toners van een groot aantal merken beschikbaar: HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Dell, Samsung, Xerox, Ricoh, Konica en Kyocera. Enkele jaren geleden werden ook artikelen als labels, printers, batterijen, sd-kaartjes en usb-sticks aan het assortiment van de webshop toegevoegd.

Contact met Go4inkt

Go4inkt streeft naar een zo hoog mogelijke tevredenheid onder zijn klanten. Mocht u echter een klacht hebben over een product of het bedrijf zelf, of wilt u een vraag stellen of opmerking plaatsen? Dan kunt u dit telefonisch doen bij de klantenservice van Go4inkt. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 077 4660932. De medewerkers van Go4inkt zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 en tussen 13.30 en 18.00 bereikbaar en op donderdag zelfs tot 20.00. Op zaterdag kunt u tussen 09.30 en 12.00 contact opnemen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dorpsstraat 25, 5768 CD Meijel E-mail: info@g4inkt.nl Website: https://www.go4inkt.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/go4inkt

1 gedachte over “Go4inkt”

  1. Altijd via de groothandel gekocht, maar man wat een verschil in prijs. Sindskort een flinke besparing kunnen maken!

  2. Adresje via een maatje gekregen. Voor mijn bedrijf moet ik veel printen en scheelt deze webshop mij een hoop geld in vergelijking met mijn vorige adresje.

  3. Voor ons kantoor bestel ik vaak de inkt. Bestel al een geruime tijd bij Go4Inkt. Handig, goedkoop en een uitstekende service. Ga zo door guys!

Plaats een reactie