Gloeilampgoedkoop

Gloeilampgoedkoop is een relatief jonge webshop die in 2012 werd opgericht. Het idee voor de webshop ontstond uit de behoefte van Edward Bartels -eigenaar van onder andere Elektrolite in Nijmegen- aan goedkope en kwalitatief hoogwaardige lampen en lichtbronnen. Al een jaar na de lancering van de webshop werd deze verder ontwikkeld om op de Franse en Duitse markt te lanceren. Daarna volgde ook de Belgische webshop. Inmiddels bedient Gloeilampgoedkoop.nl met zijn webwinkels klanten uit heel Europa. De bedoeling is om in de toekomst nog verder door te groeien en webshops in nog meer landen te lanceren.

Gloeilampen en meer

Bij Gloeilampgoedkoop.nl kan het haast niet anders dan dat u vindt wat u zoekt, want de webshop voert een assortiment van meer dan 1600 producten. Deze heeft het allemaal in eigen voorraad, waardoor uw bestelling in verreweg de meeste gevallen nog dezelfde dag verzonden wordt en u deze doordeweeks al een dag later in huis kunt hebben. Alhoewel de naam van de webshop het wellicht niet doet vermoeden, verkoopt deze naast gloeilampen ook LED lampen, halogeenlampen, spaarlampen, armaturen en andere producten. Op de website zijn deze allemaal overzichtelijk gecategoriseerd. Behalve uw bestelling thuis laten bezorgen kunt u deze ook op locatie ophalen. Op ditzelfde afhaalpunt kunt u ook enkele producten bekijken en uitproberen.

Contact met Gloeilampgoedkoop

Heeft u een vraag of opmerking over Gloeilampgoedkoop of een van de producten, of heeft u onverhoopt een klacht, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch kunt u dit doen door te bellen naar 024 3559974. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Tevens is het mogelijk een bericht via Whatsapp te versturen. Uw bericht verstuurt u naar het mobiele nummer 06 42777565.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Mercuriusstraat 5, 6541 BM Nijmegen E-mail: info@gloeilampgoedkoop.nl Website: https://www.gloeilampgoedkoop.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/gloeilampgoedkoop.nl/ Instagram: https://www.instagram.com/gloeilampgoedkoop.nl/

1 gedachte over “Gloeilampgoedkoop”

  1. Om ons bedrijf te verduurzamen zijn we overgestapt op LED, we hebben een heel lichtplan opgesteld en hier de meeste lampen voor een goede prijs kunnen bestellen.

  2. Uitstekende webshop, verschillende soorten lampen te koop. Hier nu 2 keer een bestelling gedaan en is goed bevallen.

Plaats een reactie