Gewoonstijl

Gewoonstijl is een webshop en fysieke meubelwinkel die gevestigd is in Almere. De winkel is in handen van een echtpaar en zag in 2014 het levenslicht. Hij werd geboren uit de behoefte van de oprichters om iedereen zijn woning op een maximaal persoonlijke manier te kunnen laten inrichten. Met een ervaring in architectuur en een passie voor design reizen de eigenaren van Gewoonstijl de wereld rond om de meest bijzondere collecties te vinden. De focus ligt hierbij op nieuwe ontwerpers en jonge merken. Dankzij het hierdoor brede aanbod van Gewoonstijl lukt het iedereen om van een huis ook een echt thuis te maken.

Het gemak van de showroom in Almere

Bij Gewoonstijl vindt u een breed assortiment aan verschillende producten. Naast stoelen, tafels en kasten treft u er ook een breed aantal producten op het gebied van verlichting en accessoires, maar ook tuinmeubelen. Het bijkomende voordeel van Gewoonstijl is dat u het grootste deel van de producten kunt bekijken in de showroom in Almere. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 geopend en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Wilt u zeker weten of het product waarin u geïnteresseerd bent ook daadwerkelijk aanwezig is, dan kunt u vooraf even contact opnemen.

Contact met Gewoonstijl

Gewoonstijl streeft naar een zo persoonlijk mogelijke aanpak en naar de verkoop van producten met een maximaal kwaliteitsniveau. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn over een product, of wilt u een vraag of opmerking over een product of het bedrijf zelf plaatsen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice middels het telefoonnummer 036 7998025. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 beschikbaar. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Antennestraat 44, 1322 AE Almere E-mail: klantenservice@gewoonstijl.nl Website: https://www.gewoonstijl.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/gewoonstijl/ Instagram: https://www.instagram.com/gewoonstijl/

1 gedachte over “Gewoonstijl”

  1. Wij houden van design spulletjes, lekker modern en modieus. het is dan voor ons ook echt een uitje als we weer naar de showroom in Almere gaan. ze hebben hier echt van alles en elke keer als we er weer zijn volop nieuwigheden. Het is misschien iets duurder, maar dat heb je toch altijd met deze mooie producten.

  2. Leuke en unieke meubels. Heb mijn bestelling zelf opgehaald en is allemaal vlekkeloos verlopen. Keurig bedrijf.

  3. Woon in Almere en kom hier regelmatig. Leuke zaak en heel veel mooie meubels. Ook voor mij kinderen hier gekocht.

Plaats een reactie