Flyeralarm

Het van oorsprong Duitse Flyeralarm behoort tot de grootste online drukkerijen van heel Europa. Het bedrijf, welke al zijn drukpersen in Duitsland heeft staan, richt zich op de zakelijke markt. Als zakelijke klant vindt u maar liefst ruim drie miljoen producten terug in de webshop. Het gaat hierbij om zowel reclamesystemen als bedrukte artikelen. Flyeralarm is vandaag de dag in vijftien verschillende landen actief en krijgt dagelijks duizenden opdrachten te verwerken, terwijl de in 2002 opgerichte onderneming nog steeds niet stopt met groeien. Flyeralarm is een betrouwbare en snelle drukker: doorgaans heeft u uw drukwerk reeds een dag na bestelling in huis.

Voor al uw drukwerk, op milieuvriendelijke wijze

U kunt het haast niet bedenken, of het is bij Flyeralarm te bestellen. Bent u op zoek naar drukproducten zoals briefpapier, enveloppen, bierviltjes, glazen, labels of visitekaartjes? Dan bent u bij deze drukkerij aan het juiste adres. Net als voor reclametechnieken zoals vlaggen, spandoeken, reclamezuilen en meer. Ook kunt u bij Flyeralarm terecht voor kleding en relatiegeschenken: van snoep en pennen tot elektronische gadgets en autoaccessoires. Het grote pluspunt van Flyeralarm is ook nog eens dat het bedrijf milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Dankzij de gebruikte druktechnieken wordt er meer dan vijftig procent op de CO2 uitstoot bespaard.

Contact met Flyeralarm

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Flyeralarm of een bestelling die u bij de drukkerij heeft geplaatst? Dan kunt u binnen Nederland telefonisch contact opnemen met de klantenservice middels het nummer 020 7038168. De telefonische klantenservice is op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 bereikbaar. Tevens is het mogelijk om via de website een (terug)belverzoek in te dienen. Hiervoor gelden dezelfde tijdstippen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Flyeralarm B.V., Daalwijkdreef 47, 1103 AD Amsterdam
E-mail: info@flyeralarm.nl
Website: https://www.flyeralarm.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Flyeralarm.NL/
Instagram: https://www.instagram.com/flyeralarm_official/

0 gedachten over “Flyeralarm”

  1. Wij waren zeer ontevreden met onze vorige drukker en zijn na een paar offertes bij Flyeralarm terechtgekomen. Zeer kundig en scherp geprijsd product!

  2. Jarenlang bestelde ik mijn flyers en andere drukwerk lokaal. Maar ik kwam 2 jaar geleden een advertentie tegen van flyeralarm, het scheelt mij soms wel 40 tot 60% op de drukkosten! en de kwaliteit is minstens net zo goed!

Plaats een reactie