FBTO

FBTO klantenservice

Ieder mens is uniek. Dat snap FBTO als geen ander. Ieder mens wil vrij zijn. Zijn of haar eigen dingen doen en de vrijheid hebben om dit zelf te bepalen. Daarom vindt FBTO het zo belangrijk dat de klant zijn of haar eigen keuzes kan maken die bij zijn of haar leven passen.

Daarom helpt FBTO bij verzekeringen voor zelfbewuste en ondernemende Nederlanders. Verzekeringen die helpen om de mogelijkheden voor het leven te vergroten en obstakels te vermijden.

Vertrouw in de jarenlange ervaring van zorgverzekeraar FBTO

FBTO is een onderdeel van Achmea. Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. FBTO is opgericht in 1956. Met meer dan 50 jaar ervaring weet je zeker dat je in goede handen bent bij deze zorgverzekeraar. FBTO is een Nederlandse zorgverzekeraar die er bekend om staat om snelle nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Zo was FBTO de eerste zorgverzekeraar waar je als klant een zorgverzekering volledig online kon afsluiten.

Contact met FBTO

Als klant heb je vragen, opmerkingen of bepaalde wensen. FBTO vindt het erg belangrijk dat je dit altijd kwijt kunt bij de klantenservice. Vandaar dat de medewerkers van FBTO altijd voor jou klaar staan. Start een online chat met de klantenservice. De chat is geopend op werkdagen van 08.00 tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.30. Ook kun je een medewerker persoonlijk aan de telefoon spreken. Bel naar 058-2345678. Hiervoor gelden dezelfde tijdstippen als voor de online chat. Wil je snel een antwoord? Het team van FBTO staat voor je klaar op Facebook. Binnen 5 minuten kun je al een antwoord terug verwachten. Voor een snelle vraag kun je ook terecht op het Whatsapp nummer. Aarzel niet en stel je vraag gemakkelijk in een appje en stuur het naar het nummer 06-82756758.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor FBTO, Handelsweg 2, 3707 NH Zeist
E-mail: onbekend
Website: https://www.fbto.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/FBTO
Instagram: https://www.instagram.com/fbto_nl/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/FBTO

1 gedachte over “FBTO”

  1. Ik woon in België en ik werk in Nederland en ik ben Nederlandse nationaliteit
    Ik moet in in Nederland zorgverzekeraar hebben
    Maar op jullie site kan ik niet de verzekering aansluiten, want daar word naar postcode letter gevraagd, in België hebben alleen 4 cijfers en geen letters
    Kan je mij helpen

Plaats een reactie