Drankgigant.nl

Drankgigant.nl is een slijter met een zeer breed assortiment aan dranken, gericht op zowel jong als oud. Of u nu hobbyist of fijnproever bent, bij Drankgigant.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen heeft u volop keuze, de prijzen van deze slijter zijn ook nog eens een stuk scherper dan elders. Gemiddeld liggen de prijzen zo’n tien procent lager. Drankgigant.nl voert een breed aanbod aan sterke dranken, likeuren, wijnen en bieren, maar ook alcoholvrije dranken. Daarnaast kunt u bij deze slijter accessoires zoals glazen en bar tools aanschaffen. In totaal worden er vandaag de dag rond de 16.000 artikelen gevoerd, die behalve binnen Nederland ook in België en Duitsland kunnen worden bezorgd.

Van dorpsslijter tot drankgigant

Drankgigant.nl begon ooit als dorpsslijter. Dit merkt u nog steeds terug in de service, want klantcontact staat nog altijd centraal. De medewerkers van Drankgigant.nl voorzien u graag van adviezen en beantwoorden al uw vragen. Indien gewenst kunnen zij u helpen met het maken van de juiste keuze, aangezien het met zo een breed aanbod soms lastig kiezen kan zijn. Drankgigant.nl voert bijvoorbeeld wel 800 verschillende flessen rum! In plaats van uw dranken online aan te schaffen, kunt u ook de fysieke winkel in Zeeland bezoeken. Daar kunt u op uw gemak rondkijken en staan de medewerkers graag voor u klaar.

Contact met Drankgigant.nl

Drankgigant.nl streeft dagelijks naar het breedste assortiment, de scherpste prijzen en de beste klantenservice. Heeft u desondanks een klacht, of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen middels 0118 412035. De helpdesk is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 geopend. E-mails worden ook buiten kantooruren behandeld, zodat u zo spoedig mogelijk geholpen kunt worden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Drankgigant.nl, President Rooseveltlaan 774, 4382 NB Vlissingen
E-mail: helpdesk@drankgigant.nl
Website: https://www.drankgigant.nl/
Twitter: https://twitter.com/Drankgigant

1 gedachte over “Drankgigant.nl”

  1. Goede aanbiedingen, vriendelijke klantenservice en snelle levering. Echt een hele goede webshop.

  2. In vergelijking met de Gall en Gall scheelt dit enorm… je moet alleen wel even rekeninghouden met de verzendtijd. Maar tot nu toe ben ik een tevreden man!

Plaats een reactie